DOLAR 32,566
EURO 34,9912
ALTIN 2431,437
BIST 9766,05
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Ünlü Rap Yıldızı Jufu, Yeni Teklisinin Tanıtımı İçin Immortals Of Aveum’la İş Birliği Yaptı

Jufu’nun yeni teklisi “All Time Great”, Immortals of Aveum’un yeni çıkış fragmanında izleyenlerle buluşuyor.

Ünlü Rap Yıldızı Jufu, Yeni Teklisinin Tanıtımı İçin Immortals Of Aveum’la İş Birliği Yaptı
18.08.2023 20:30
A+
A-

Jufu’nun yeni teklisi “All Time Great”, Immortals of Aveum’un yeni çıkış fragmanında izleyenlerle buluşuyor.

 

 

EA Originals tarafından yayınlanan ve Ascendant Studios tarafından geliştirilen Immortals of Aveum’un çıkışına sadece sayılı günler kalmışken, hızla ünlenen rap sanatçısı Jufu, “All Time Great” şarkısıyla birlikte oyunun son fragmanına hayat verdi.

Immortals of Aveum’un aksiyon dolu çıkış fragmanını izlemek için hemen bu adresi ziyaret edin.

TikTok’taki 3,1 milyon hayranı tarafından Jufu olarak bilinen sosyal medya yıldızı ve rapçi Julian Jeanmarie, bu ortaklıkla ilgili konuşurken “All Time Great”in Immortals of Aveum’un kahramanı Jak’ın gücünü toplama ve kontrol etme yolculuğunu yansıttığını söyledi ve yeni teklisini duyurmak için Electronic Arts ve Ascendant Studios ile ortaklık yapmaktan ötürü son derece heyecanlı olduğunu belirtti.

Ascendant Studios CEO’su ve Oyun Direktörü Bret Robbins, “Immortals of Aveum özünde, Jak’ın büyüdüğü ve benzersiz yeteneklerini kullanmayı öğrendiği bir kahraman yolculuğunu konu alıyor. Jufu da benzer bir yolculuk sürüyor ve müziği, Jak’ın kişiliğinin bir ifadesi olarak bizde yankı uyandırdı. Buna ek olarak, hip-hop, orkestra, elektronik, chill, ambient ve endüstriyel gibi birçok farklı müzik türünü içeren oyun müziklerimizin farklı yelpazesini vurgulamak için Jufu ile ortaklık yapmak kaçırılmayacak bir fırsat oldu” dedi ve ekledi: “Julian’la, ona ve oyunumuza özgün bir şekilde ortak olduğumuz için son derece heyecanlıyız.”

Immortals of Aveum’da oyuncular, Jak’ın kontrolünü ele alarak onun bir “Öngörülemeyen” olduğunu keşfedecekler: Doğuştan gelen büyü yeteneğini hayatının ilerleyen dönemlerinde gösterebilmiş bir kişinin kontrolünü alarak, onun isteği dışında büyük bir savaşın ortasında gücünü göstermesinde rol oynayacaklar. Güçlü General Kirkan’ın ve Ölümsüzler adlı seçkin bir savaş büyücüleri tarikatının vesayeti altında Jak, Sigil olarak bilinen kadim bir gücü kontrol etmeye çalışacak ve Rasharn’ın güçlü komutanı Sandrakk’ı ve yardımcısı The Hand’i yenmek için üç büyü renginde -mavi, yeşil ve kırmızı- ustalaşmaya çabalayacak. Everwar’ın her iki tarafındaki güçlü sihir ustaları ve lejyonların savaşında Jak ve Ölümsüzler, Everwar’ın kaderini değiştirmek ve Aveum’un problemli geçmişinin gizemlerini ortaya çıkarmak için büyük bir mücadele içine girecekler.

Immortals of Aveum 22 Ağustos’ta PlayStation 5, Xbox Series X|S ve PC’de EA uygulaması, Steam ve Epic Games aracılığıyla satışa sunulacak. Oyunun Deluxe sürümünü satın alan oyuncular özel bir Sigil, üç adet yüzük, iki bilezik ve üç tane de toteme sahip olabilecekler.* EA Play Pro üyeleri EA uygulaması üzerinden Deluxe sürüme ulaşabilecekler.** Oyunun fiyatlandırması aşağıdaki şekilde gerçekleşecek:

Standart Sürüm:

PlayStation 5 ve Xbox Series X|S: 1.400 TL (EA Play ile %10 indirimli: 1.260 TL)

Steam, EA uygulaması: 999 TL (EA Play ile %10 indirimli: 899 TL)

Epic Games: 999 TL

Deluxe Sürüm:

PlayStation 5 ve Xbox Series X|S: 1.600 TL (EA Play ile %10 indirimli: 1.440 TL)

Steam, EA uygulaması: 1.199 TL (EA Play ile %10 indirimli: 1079 TL)

Epic Games: 1.199 TL 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.