DOLAR 32,5522
EURO 34,856
ALTIN 2426,503
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Şampiyon Sahaya Çıkıyor

Kalite ve performansıyla dikkat çeken realme C55, geniş depolama alanı ve en özel anları ölümsüzleştiren şampiyon kamerasıyla hızlı ve rahat bir kullanım deneyimi sunuyor.

Şampiyon Sahaya Çıkıyor
23.08.2023 00:00
A+
A-

Kalite ve performansıyla dikkat çeken realme C55, geniş depolama alanı ve en özel anları ölümsüzleştiren şampiyon kamerasıyla hızlı ve rahat bir kullanım deneyimi sunuyor.

Teknoloji dünyasının önde gelen akıllı telefon üreticilerinden realme, C serisinin son yıldızı C55 ile kullanıcılarının beklentilerini aşan bir deneyim sunuyor. realme C55, kalite ve performansıyla dikkat çekiyor ve geniş depolama alanı ile hızlı ve rahat bir kullanım sağlıyor.

realme C55, 256GB ROM geniş depolama alanıyla kullanıcılarına güçlü bir performans sunarken, yüksek depolama kapasitesi ile fotoğraf, video, uygulama ve oyunlarını kolayca saklamalarını sağlıyor. Bu geniş depolama alanı sayesinde 50.000’den fazla fotoğrafı ve binlerce şarkıyı depolama imkânı sunuyor.

Tatilin Yıldızı: realme C55, Tatil Anılarını Ölümsüzleştiriyor

Bulunduğu segmentteki en iyi kamera özelliklerine sahip olan telefon, doğanın her halini kusursuz bir şekilde fotoğraflayarak tatil anılarını yıllarca aynı canlılıkta koruyor. 64MP Yapay Zekâ destekli kamerasıyla mükemmel çekim deneyimi sunan C55, 8GB’ın yanında 8GB’a kadar Dinamik RAM ve 256GB ROM seçeneği ile depolama ihtiyaçlarını karşılıyor.

Tatil anlarında kullanıcılarına daima eşlik eden realme C55, MediaTek Helio G88 yonga seti ile üstün performans ve hızlı çoklu görev imkânı da sağlıyor. 0.7μm büyük piksel boyutu ve 1/2” optik formatı sayesinde fotoğraf ve video kalitesi önemli ölçüde artarken, tatil anılarını canlı ve net bir şekilde ölümsüzleştiriyor.

realme hakkında:

realme, en son teknolojileri daha erişilebilir hale getirerek akıllı telefon ve AIoT pazarında fark yaratan küresel bir tüketici teknolojisi şirketidir. Realme, üstün özelliklere, kaliteye ve trend belirleyen tasarımlara sahip bir dizi akıllı telefon ve yaşam tarzı teknolojisi cihazını erişilebilir fiyatlarla tüketicilere sunmaktadır.

Sky Li tarafından 2018 yılında kurulan ve “Dare to Leap” ruhuyla hareket eden realme, sadece üç yıl içinde dünya çapında 30 pazarda ilk 5 akıllı telefon oyuncusundan biri haline geldi. realme, Çin ve Güneydoğu Asya, Güney Asya, Avrupa, Rusya, Avustralya, Orta Doğu, Latin Amerika ve Afrika dahil olmak üzere dünya çapında 61 pazarda 140 milyondan fazla kullanıcıya sahip. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.