DOLAR 32,5515
EURO 34,8547
ALTIN 2436,647
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Abdullah Avcı’dan mesaj: “Sahaya karakter koyacağız”

Üst üste 4 maçlık yenilgi serisinin ardından hafta içinde Türkiye Kupası’nda Gençlerbirliği’ni uzatmalarda eleyen Trabzonspor, pazartesi evinde Hatayspor’u devirip Süper Lig’de çıkışa geçmeyi hedefliyor. Teknik direktör Abdullah Avcı da planını belirledi, öğrencilerine mesajı gönderdi.

Abdullah Avcı’dan mesaj: “Sahaya karakter koyacağız”
11.02.2024 13:48
A+
A-
Bordo-Mavililer, dün sabah yaptığı antrenmanla Hatayspor maçının hazırlıklarını sürdürdü. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde idman, pas-koordinasyon çalışmasıyla başlarken; çift kale maçın ardından sonuçlandırma antrenmanı yapıldı. Teknik direktör Abdullah Avcı yönetimindeki idman yoğun tempoda geçerken, bugün son taktik prova gerçekleşecek ve ardından Hatayspor maçı için kampa girilecek.

Tek hedef Hatayspor

Afrika Kupası’na gidenler, takımdan ayrılanlar derken Trabzonspor eksiklerin çokluğunda çıktığı son 4 lig maçını da kaybetmişti. Bu süreçte Galatasaray, Rizespor, Kasımpaşa ve son olarak Beşiktaş’a mağlup olan Bordo-Mavililer, artık kazanıp beyaz bir sayfa açmak istiyor. Hafta içinde Türkiye Kupası’nda Gençlerbirliği’ni zor da olsa eleyen ve uzatmalarda rakibini deviren Fırtına, tamamen Hatayspor karşılaşmasına kilitlendi.

‘Her şeyi tersine çevirmek bizim elimizde’

Papara Park’ta oynanacak maç öncesi teknik direktör Abdullah Avcı motivasyon turlarını hızlandırdı. Takımdaki özgüven problemini çözmeye çalışan tecrübeli çalıştırıcı, “Zor bir süreçten geçiyoruz ama her şeyi tersine çevirmek bizim elimizde. Böyle dönemler futbolda olur. Sahaya karakter koyma ve gücümüzü gösterme zamanı. Biz Trabzonsporuz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.