DOLAR 32,5515
EURO 34,8547
ALTIN 2436,647
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Keçiören Belediyesi TEKNOMER ile Gençlerin Uzay Sevgisini Destekliyor

Keçiören Belediyesi, TEKNOMER işbirliği ile gençlerin uzay sevgisini destekliyor. Uzay teknolojileri ve bilimine ilgi duyan gençler için harika bir fırsat!

12.02.2024 00:00
A+
A-

Prof. Dr. Tunçalp Özgen Teknoloji Merkezi (TEKNOMER), gençlerin bilim ve uzay sevgisini desteklemek amacıyla Antares Alışveriş Merkezi’nde portatif planetaryum uzay çadırı kurdu. 6 metre çapında, 3.5 metre yüksekliğindeki uzay çadırı, meraklılarına uzayın büyüleyici dünyasını keşfetme fırsatı sundu. Gençler, görsel ve sesli olarak zenginleştirilmiş videolar eşliğinde uzayın derinliklerine doğru büyüleyici bir yolculuğa çıktılar, gezegenler ve güneş sistemi hakkında bilgi edindiler.

Gençlerin bilime olan ilgisini artırmak ve onları uzayın gizemli dünyasıyla tanıştırmak amacıyla Prof. Dr. Tunçalp Özgen Teknoloji Merkezi (TEKNOMER) tarafından kurulan uzay çadırı, 12.02.2024 günü itibariyle okullarımızda hizmet vermeye başlayacak. Uzay çadırını ziyaret etmek isteyen ilkokul ve ortaokullar, rezervasyon talebi için 0312 361 10 00 numaralı telefondan Prof. Dr. Tunçalp Özgen Teknoloji Merkezi ile iletişime geçebilirler.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.