DOLAR 32,5355
EURO 34,8637
ALTIN 2425,013
BIST 9703,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Acer X1229HP projektör toplantı odalarını daha verimli hale getiriyor

1024×768 çözünürlüğüyle uzun mesafelerde bile keskin ve net görüntü kalitesi sunuyor

Acer X1229HP projektör toplantı odalarını daha verimli hale getiriyor
17.08.2023 14:15
A+
A-

1024×768 çözünürlüğüyle uzun mesafelerde bile keskin ve net görüntü kalitesi sunuyor

  • 4800 lümen parlaklığıyla toplantı odalarına daha renkli ve canlı görüntüler getiriyor

Acer’ın toplantı odalarına yönelik DLP projeksiyon cihazı X1229HP, net ve canlı görüntü kalitesiyle öne çıkıyor ve aydınlık ortamlarda dahi eşsiz bir görüntüleme deneyimi sunuyor. Yalnızca 2,4 kg ağırlığında olan ve tavana monte edilebilen projektör, 4800 lümen parlaklığı sayesinde orta ila büyük boyutlu salonlarda yapılan sunumların, gösterilen videoların veya grafiklerin gün ışığında dahi uzaktan net bir şekilde görülebilmesine olanak tanıyor. 1024×768 XGA çözünürlüğüyle her detayın canlı bir şekilde sergilendiği eşsiz bir netlik sunarak görüntü kalitesini üst düzeye çıkarıyor.

Acer LumiSense™ teknolojisi, içeriğe göre parlaklık ve renk doygunluğunu dinamik olarak ayarlayarak görüntülerin kusursuz bir doğruluk ve canlılıkla sunulmasına olanak tanıyor. Dinamik RGB seviyelerini kontrol eden ColorSafe II teknolojisi, renk bozulmalarını önleyerek renklerin tutarlı ve doğal olmasını sağlıyor. Acer ColorBoost3D™ teknolojisi ise gerçekçi renkler ve muhteşem parlaklıkta görüntüler sunuyor. 

Tavana kolayca monte edilebilen Acer X1229HP projektör, görüntüleri hassas bir şekilde yansıtıyor ve üstün özellikleriyle kurulumla ilgili sorunları ortadan kaldırıyor. Görüntü kaydırma ve dijital yakınlaştırma özellikleriyle mevcut montaj konumunun değiştirilmesine gerek kalmadan görüntü duvara ya da perdeye tam uyacak şekilde kaydırılarak ayarlanabiliyor. Dikey yamuk kenar düzeltme özelliğiyle görüntü bozulmaları düzeltilebiliyor ve sunum için doğru açı kolayca bulunabiliyor. Acer BlueLightShield™ teknolojisi ise mavi ışığı azaltarak katılımcıların gözlerini gereksiz yorgunluklara karşı koruyor.

Fiyat ve Bulunabilirlik

Acer X1229HP projektör Türkiye’de 13.999.00 TL fiyatla satışta.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.