DOLAR 32,5871
EURO 35,0129
ALTIN 2457,321
BIST 9766,33
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Zeynep Bastık vefa borcunu ödedi!

Zeynep Bastık, prodüktör Çağrı Telkıvıran’ın proje albümüne ‘Sen Sandım’ ile konuk oldu. Ünlü popçu, 2019 yılında geniş kitlelere ulaşmasını sağlayan ‘Her Yerde Sen’ adlı aprçanın söz ve müziğinde imzası olan Telkıvıran’a bir anlamda vefa borcunu bu iş birliğiyle ödemiş oldu.

Zeynep Bastık vefa borcunu ödedi!
11.08.2023 15:21
A+
A-

Zeynep Bastık dikkat çeken bir iş birliğine imza attı. Bastık, prodüktör Çağrı Telkıvıran’ın pop müziğin önemli isimlerini bir araya getirdiği proje albümüne konuk oldu. İkili, Sen Sandım adlı parçada düet yaptı.

“GERÇEK HAYATTA DA HEP BÖYLEYİZ”

Söz ve bestesi Çağrı Telkıvıran’a ait Sen Sandım’a, Zeynep Bastık’ın Urla’daki çiftlik evinde klip çekildi. Klibi çekerken çok eğlendiklerini söyleyen ikili, “Biz zaten gerçek hayatta da hep böyleyiz” açıklamasını yaptılar.

blank
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.