DOLAR 32,5607
EURO 34,8555
ALTIN 2432,465
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Kiloları Nedeniyle Zor Günler Yaşayan Ashley Zayıfladı

Geçtiğimiz aylarda kiloları nedeniyle iş bulmakta zorluk yaşadığını söyleyen Ashley Graham sıkı bir kampa girerek zayıfladı. İşte o halleri

Kiloları Nedeniyle Zor Günler Yaşayan Ashley Zayıfladı
14.02.2024 10:21
A+
A-

Geçtiğimiz aylarda kiloları nedeniyle iş bulmakta zorluk yaşadığını söyleyen Ashley Graham sıkı bir kampa girerek zayıfladı. Ancak bu değişimden hayranları memnun değil.

Dünyanın önde gelen modellerinden olan Ashley Graham kiloları nedeniyle zor bir süreçten geçiyor. Geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklamada kiloları nedeniyle iş bulmakta zorlandığını itiraf eden model, annesine bu konuyla ilgili “Ashley kilo verip 12 bedenden 6 bedene inerse sürekli çalışabilir demişti.” denildiğini söylemişti. 12 yaşından itibaren podyumlarla tanışan ve yıllardan beri dünyanın önde gelen isimlerinden birisi olarak kabul edilen Ashley Graham, kilo sorunları sonrasında kampa girdi.

Ashley Graham Kilolarından Kurtuldu

Önceki yıllarda modellikteki 0 beden algısını kırmaya kararlı olduğunu vurgulasa da Ashley Graham da sektördeki bu algıya karşı yenildi. Büyük beden olarak önemli başarıla imza atmış olsa da bu başarının devamı gelmedi. Öyle ki Sport Illustrated adlı prestijli dergi, özel bikini sayısında kapakta Ashley Graham ile çalışmıştı.

blankKiloları Nedeniyle Zor Günler Yaşayan Ashley Zayıfladı

Bir davete katılan ve burada görüntülenen Ashley, zayıf haliyle ilk kez görüntülendi. Bu durum kısa sürede sektörde dikkat çekerken modelin de konuşulmasını sağladı. Kilolarından büyük oranda kurtulduğu görülen manken, büyük beden algısını da bu şekilde yıkmış oldu. Ancak zayıflaması yıllardan beri savunduğu ve karşı çıktığı kavramlara ters bulundu. Bu nedenle de hayranların büyük bir tepkisi ile karşı karşıya kaldı. Ünlü ismin hayranları Ashley’in sistem dayatmalarına karşı yenildiğini, yıllardan beri sürdürdüğü duruşundan vazgeçtiğini söyledi.

“Savaşım Bitmedi”

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan ünlü model bu konuda kararının hiçbir zaman değişmediğini ve savaşının bitmediğini söyledi. Model, “Bu hiçbir şekilde olumsuz bir şey değil, ancak yine de toplumda bulunduğumuz yer bu. Podyumlara bakarsanız, pek bir şey değişmediğini görürsünüz. Tasarımcılara bakarsanız, bazıları farklı vücut tiplerini giydiriyor ama bu yerleşmiş bir şet değil. Bu sadece küçük bir emekleme. İşte bu yüzden vücudum hakkında konuşmayı ve daha büyük beden insanları giydirmeyi bırakmayacağım çünkü bu henüz normalleşmiş bir durum değil ve benim savaşım bitmedi.” dedi. Bu durum hayranları tarafından çok beğenilmedi.

Kaynak: Magazin Haberleri

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.