DOLAR 32,5557
EURO 34,8505
ALTIN 2435,025
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Eda Ece: “Düğünümde Zangır Zangır Titredim!”

Basketbolcu Buğrahan Tuncer ile geçtiğimiz sene dünya evine giren Eda Ece düğün günü zangır zangır titremesine neden olan olayı anlattı. 

Eda Ece: “Düğünümde Zangır Zangır Titredim!”
13.02.2024 00:03
A+
A-

Yaklaşık 4 yıldır birlikte olduğu basketbolcu olan Buğrahan Tuncer ile geçtiğimiz sene Beşiktaş’ta bulunan lüks bir otelde dünyaevine giren Eda Ece’den getiğimiz aylarda hamile olduğu müjdesi gelmişti. Şimdilerde ise 7 aylık hamile olan Ede Ece düğün günü zangır zangır titremesine neden olan olayı sevenlerine anlattı.

 

Şimdilerde yaklaşık yedi aylık hamile olan Eda Ece, Elle dergisine konuştu. Geçen seneki düğünlerini, eşi Buğrahan Tuncer’i, hamileliğini ve kızına nasıl annelik yapacağını anlatan bir demet paylaştı.

blank

Eda Ece, “Bana Bir Panik Geldi”

 

Eda Ece dergiye şu şekilde konuştu; “Çok güzel bir düğün oldu. Ama bana bir panik geldi anlatamam. Zangır zangır titremeye başladım. Buğra elimi tuttu ve beni konuşarak sakinleştirdi. İyi ki 30’lu yaşlarımda evlenmişim.” Diyen Ece, 20’lerindeyken tecrübesiz olduğunu, hep aileleri karıştığını söyledi.

“Babam nikah boyunca mutluluktan ağladı. Babamın ağladığını görünce ben de neredeyse ağlıyordum.” dedi

 

blank

Eda Ece Hamilelik Sürecini Konuştu

 

Ece, “İlk 3 ayda midem bulanarak tansiyonum düştü. Bütün yan etkileri de yaşadım! Gizli gizli elbette kız istiyordum. Buğra hep dedi ki “Fark etmez benim için sağlıklı doğsun da” şeklinde diyordu. Hamilelik neredeyse tüm organlarınızı, hormonlarınızı ve beyninizi etkileyen bir olay. Bu süreçte kadının hissetmesi gereken mutluluk ve kendine güven duygusu olmalı. Artık yediğimin içinde ne olduğuna, yüzüme ne sürdüğüme çok dikkat etmeye çalışıyorum. Hamileliğimle birlikte dikkatimin daha da arttığını diyebilirim” dedi.

blank

Ece, “Onu İhmal Edecek İşin İçine Girmem”

 

“Bebek odası somon rengi ve pembe ağırlıklı oldu.” diyen oyuncu, “Hayvanlarla dolu bir duvar kâğıdı seçtim bebeğimize. Buğra’nın çok sevgi dolu ve çok iyi, ilgili bir baba olacağını biliyorum. Her konuda bana yardımcı ve destek olacağını da düşünmekteyim. Çok umursamaz birisi değilim. Ama çocuğa nefes aldırmayan bir anne de olmam illaki. Hayatla ilgili bildiğim her şeyi öğretmeye çalışacağım.  Kızımın saçını boyatmasını ve dövme yaptırmasını istemiyorum. Çünkü ben kendi hayatımda her ikisini de yapıp çok pişman oldum. İlk bir sene onu ihmal edecek bir işin içine de girmeyi düşünmüyorum” şeklinde konuşarak duygularını ve ilerleyen zamanlardaki tutumlarının nasıl olacağını anlatan konuşma gerçekleştirdi.

blank

Eda Ece, “Kalabalık Aileye Alışkın”

 

Eşi Buğra’nın 3 çocuk istemesiyle ilgili de konuşan Eda Ece, “Biz de üç kardeşiz. Kalabalık bir aileye alışkın… Bakalım sağlığımız ve durumumuz her şey elverdiği sürece inşallah güzel bir durum olsun hepimiz için” ifadelerini kullanarak konuşmasını sonlandırdı.

 

 

Kaynak: Magazin Haberleri

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.