DOLAR 32,5557
EURO 34,8505
ALTIN 2435,025
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Ben Bu Cihana Sığmazam Dizisine Azerbaycanlı Oyuncu Elşən Orucov Katıldı

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisine yeni katılan Azerbaycanlı oyuncu Elşən Orucov’un performansını izlemek için sabırsızlanın. Heyecan dolu yeni bölümleri kaçırmayın!

13.02.2024 02:42
A+
A-

Atvnin sevilen dizisi Ben Bu Cihana Sığmazama Azerbaycanlı ünlü oyuncu Elşən Orucov dahil oldu.

Başarılı oyuncu dizide Gardaşov (Ozan Akbaba) nın Romanya da gizli bir merkezde tutulan kardeşi Reşad karakterine hayat verecek. 13 Şubat Salı günü yayınlanacak bölümde izleyicilerin karşısına çıkacak oyuncu, Azerbaycan da birçok önemli projelerinde yer aldı.

Yapımcılığını KYN Yapımevinin üstlendiği, yönetmen koltuğunda ise Mustafa Şevki Doğanın oturduğu dizinin senaryosunu Zülküf Yücel ve Zehra Yücelin kaleme alıyor. Başrollerini Oktay Kaynarca ve Ebru Özkan Sabanın paylaştığı dizinin çekimleri tüm hızıyla devam ediyor.

Ben Bu Cihana Sığmazam Salı saat 20.00’da atv ekranlarında.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.