DOLAR 32,5462
EURO 34,9315
ALTIN 2420,096
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Zayıflığı yüzünden eleştirilen Süreyya Yalçın yemek yediğini ispatladı!

Beslenme bozukluğu olduğu yönündeki söylentilere kulağını tıkayan Süreyya Yalçın, zayıflamaya devam ediyor. Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Yalçın, yemek yediğini ispatlamak için dikkat çeken bir video paylaştı.

Zayıflığı yüzünden eleştirilen Süreyya Yalçın yemek yediğini ispatladı!
22.08.2023 15:21
A+
A-

2008’de vefat eden, dünyanın en zenginleri listesinde yer alan iş insanı Faruk Yalçın’ın kızı Süreyya Yalçın, 2016’da Ozan Baran ile evlendikten sonra yaşamını ABD’de sürdürmeye başlamıştı.

ELEŞTRİ YAĞDI

Yaz tatilinden fotoğraflarını paylaşan ünlü isme zayıflığa hakkında eleştri yağmıştı.

blank

YORUMLAR KARŞISINDA SESSİZLİĞİNİ BOZDU

Sosyal medyada yorum yağmuruna tutulan sosyetik güzel sessizliğini bozmuştu. Tatil için ABD’den Bodrum’a gelen ve tatiline kaldığı yerden devam eden Yalçın, hakkında yapılan yorumlara, 4.9 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yanıt vermişti:

Herkes zayıflığımı konuşuyor. Beni merak etmeyin. Ben sağlıklı ve mutluyum.

blank

NAZAR BONCUĞUYLA İSPATLADI

Sıkça anoreksiya ya da blumia hastası olduğu öne sürülen Süreyya Yalçın, kendisine yemek yemediğini söyleyenlere yönelik bir paylaşımda bulundu. Yalçın’ın yemek yediğini ispatlayan paylaşımında boynuna bolca nazar boncuğu taktığı görüldü.

blank

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.