DOLAR 32,5244
EURO 34,8967
ALTIN 2435,429
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Yengelerin popülerlik yarışı

Türkiye’de top koşturan yabancı futbolcuların eşleri, güzellikleriyle olduğu kadar popülerlikleriyle de gündeme damga vuruyor.

Yengelerin popülerlik yarışı
14.08.2023 07:57
A+
A-

HÜSEYİN ALTUN – Türkiye’ye transfer olan yabancı futbolcular kadar eşleri ya da sevgilileri de sosyal medyada çok konuşuluyor. Neredeyse tamamı modellik ve sunuculuk yapan futbolcuların hayat arkadaşları, paylaşımlarıyla sık sık gündem oluyor. Tanınmış isimler, güzellikleriyle olduğu kadar sosyal medyadaki popülerlikleriyle de birbiriyle yarışıyor.

Türkiye’de ise futbolcu eşlerinin en çok konuşulduğu zaman transfer dönemi oluyor. Taraftarlar, kendi takımıyla adı geçen futbolcu eşlerine, sevgililerine ve ailesine, kendi kulüplerine gelmeleri için mesaj yağdırıyor. Milyonlarca taraftar futbolcuların eşlerine, “Yenge” diye hitap ediyor.

Wanda Nara

En popüler futbolcu eşleri arasında Galatasaray’ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi’nin hayat arkadaşı Wanda Nara yer alıyor.
Arjantin’de modellik ve sunuculuk yapan Nara’nın Instagram’da 16 milyon 700 bin takipçisi bulunuyor. Icardi’nin ise 10 milyon 800 bin takipçisi var. Nara, sosyal medya paylaşımlarıyla sürekli gündem oluyor.

Noel Luzardo

Trabzonsporlu Maxi Gomez’in eşi Noel Luzardo’nun Instagram hesabı kapalı… 17 bin kişinin takip ettiği Luzardo, güzelliğiyle sık sık haberlere konu oluyor. Gomez’in ise 672 bin takipçisi var.

blank

Amra Silajdzic

Fenerbahçe’nin yeni transferi Edin Dzeko’nun eşi Amra Silajdzic, paylaşımlarıyla sık sık gündem oluyor. Modellik ve oyunculuk yapan Bosnalı Silajdzic’in 294 bin takipçisi bulunurken, futbolcu ise 2 milyon 100 bin kişi tarafından takip ediliyor.

Katrin Kerkhofs

Galatasaray’ın Belçikalı yıldızı Dries Mertens’in eşi Katrin Kerkhofs, televizyon programı yapımcılığını üstleniyor. Ülkesinde popüler olan Kerkhofs’un takipçisi 492 bin olurken, futbolcuyu ise 2 milyon 700 bin kişi takip ediyor.

Patricia Callero

Uruguaylı kaleci Fernando Muslera’nın eşi Patricia Callero’yu 258 bin kişi takip ediyor. Ülkesi Uruguay’ın en popüler modellerinden Callero, bir süredir mesleğini yapmıyor. Galatasaraylı file bekçisini ise 4 milyon 400 bin kişi takip ediyor.

Monique Salum

Manchester United takımından Fenerbahçe’ye transfer olan Fred’in Brezilyalı eşi Monique Salum, ülkesinde kimya alanında çalışmalar yürütüyor. 335 bin takipçisi bulunan Salum, daha şimdiden sarı-lacivertli taraftarların göz bebeği oldu. Fred’in ise 3 milyon 300 bin takipçisi var.

Devrim Özkan

Bir süredir Galatasaray’ın Uruguaylı yıldızı Lucas Torreira ile anılan oyuncu Devrim Özkan, sosyal medyanın en çok konuştuğu isimlerin başında geliyor. Hem futbolcu hem de oyuncunun 1 milyon 900 bin takipçisi var. 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.