DOLAR 32,3747
EURO 34,7651
ALTIN 2411,675
BIST 10045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

‘Yargı’da Ilgaz ve Ceylin’den heyecanlandıran yakınlaşma!

Kanal D’nin reyting rekortmeni dizisi ‘Yargı’, 51’inci bölümü ile 22 Ocak Pazar günü ekrana gelecek. Ilgaz ve Ceylin’in yakınlaştığı anlar tanıtıma damga vururken, yeni bölümde ikilinin arasının düzelip düzelmeyeceği merakla bekleniyor.

‘Yargı’da Ilgaz ve Ceylin’den heyecanlandıran yakınlaşma!
18.01.2023 18:50
A+
A-

Her bölümü heyecanla beklenen, Ay Yapım imzalı Yargı’nın yeni bölümünden yayınlanan tanıtımda; Ilgaz (Kaan Urgancıoğlu) ve Ceylin (Pınar Deniz) yakınlaşıyor.

Gece Ceylin’i ofise bırakan Ilgaz arabada beklerken; soğukta kalmasına dayanamayan Ceylin, onu yukarı çağırıyor.

blank

Birbirlerinden uzak durmaya çalışan ikili, bu kez duygularına karşı koyamayıp yakınlaşıyor. Bu yakınlaşmanın ikilinin ilişkisini ne yönde etkileyeceği ise bölüme dair merakı artırıyor.

blank

Kadrosunda Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz ile beraber Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Cezmi Baskın, Mehmet Yılmaz Ak, Kenan Bal, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Arda Anarat, Şükran Ovalı, Muttalip Müjdeci, Merih Ermakastar, Emir Özden, Elif Melda Yılmaz, Pınar Çağlar Gençtürk, Nilgün Türksever, Onur Özaydın, Beren Nur Karadiş, Zeynep Atılgan ve Merve Ateş’in yer aldığı Yargı, 51’inci bölümüyle 22 Ocak Pazar günü saat 20.00’de Kanal D’de.

blank

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.