DOLAR 32,5206
EURO 34,9364
ALTIN 2437,726
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Wilma Elles bebeğinin cinsiyetini açıkladı!

Yaynlandığı döneme damga vuran ‘Öyle Bir Geçer Zaman ki’ dizisiyle şöhreti yakalayan Wilma Elles, geçtiğimiz yıl Avukat Mehmet Şah Çelik ile hayatını birleştirmişti. Üçüncü çocuğunu kucağına almak için gün sayan oyuncu, bebeğinin cinsiyetini açıkladı.

Wilma Elles bebeğinin cinsiyetini açıkladı!
14.08.2023 21:06
A+
A-

Öyle Bir Geçer Zaman ki’nin Caroline’i Wilma Elles, 16 Aralık 2022 tarihinde Mehmet Şah Çelik ile dünyaevine girmiş, kısa süre sonra üçüncü kez hamile olduğunu duyurmuştu.

2019 yılında ayrıldığı Kerem Göğüş ile birlikteliğinden Melodi ve Milat adında iki çocuğu olan 36 yaşındaki oyuncu, doğuma birkaç hafta kala bebeğinin cinsiyetini açıkladı.

blank

“BİR KIZ BEKLİYORUZ”

Eşi Mehmet Şah Çelik ile 1.5 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından romantik pozlarını paylaşan Wilma Elles, nazar boncuğu ve kalp emojileriyle birlikte “Ve bir kız bekliyoruz’ mesajını yazdı.

blank

“HEP BİRLİKTE NELER NELER YAPACAĞIZ İNŞALLAH”

Mutluluğu yüzüne yansıyan ünlü oyuncu, “Melodi kıyafetlerimi giymeye başladı bile. Bana da mükemmel ve çok tarz fikirler veriyor. Melodi çok güçlü bir kız. Artık kadınlar çok şükür ki her şeyi yapabilirler. Hep birlikte neler neler yapacağız inşallah. Melodi & Milat & Sermiran’la birlikte bir kız kardeşi bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

blank
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.