DOLAR 32,4532
EURO 34,7901
ALTIN 2443,951
BIST 9946,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Wanda Nara’dan İstanbul paylaşımı! ‘Yengemiz, sen bize Icardi’mizin emanetisin’

Mauro Icardi’nin eşi ve menajeri Wanda Nara, ünlü futbolcunun Galatararay ile tekrar anlaşması üzerine çocuklarıyla birlikte Türkiye’ye geldi. Çocuklarıyla birlikte İstanbul’da paylaşım yapan Nara, sosyal medya kullanıcılarından büyük ilgi gördü.

Wanda Nara’dan İstanbul paylaşımı! ‘Yengemiz, sen bize Icardi’mizin emanetisin’
10.08.2023 12:45
A+
A-

Galatasaray’n transferini uzun süredir gözlediği ünlü futbolcu Mauro Icardi, geçtiğimiz günlerde resmen sarı-kırmızılı takım ile anlaşmıştı. Icardi, transfer sürecinde hem eşi hem de menajeri olan Wanda Nara’nın hastalığı nedeniyle zor günler geçirmişti.

Konuyla ilgili Arjantin basınına konuşan Nara, şu ifadeleri kullanmıştı:

Herkes bunun hakkında medyada konuşurken çocuklarım ağlıyordu. Her şeyin yıkıldığını hissettim. Ailem yıkılmıştı. Mauro kariyerini bitirmek istedi. Zaira tatilden döndü. Annem hep ağlıyordu. Güçlü oldum ve herkese iyi olduğumu hissettirdim, çünkü her şey dağılıyordu.

blank

“HASTALIĞIMI TELEVİZYONDAN ÖĞRENDİM”

“Herkes şoktaydı. Anlayabildiğim zaman, belki halka da hastalığımı anlatabilirim. Doktorların şüpheleri vardı. Altı farklı hastalık olabilir. Bana hiçbir şey söylemediler çünkü tam olarak emin değiller. Biyopsi yaptırdım ve bu 15-20 gün sürdü. Sonra doğrulandı. Biyopsi sürecim devam ederken hastalığımı televizyondan öğrendim.”

blank

Doktorlara, ‘TV’de hastalığımı söylüyorlar’ dedim. Henüz bilmiyordu. 5 test daha yaptırdım ama hastalığımı yüzde 100 teyit edemediler. Bu yüzden verdikleri ilaçlarda hata yapmamak için mümkün olduğunca doğru bir şekilde hastalığı tespit etmek istiyorlar.

WANDA’DAN İSTANBUL PAYLAŞIMI

Icardi ve çocuklarıyla birlikte Türkiye’ye gelen Wanda Nara, tüm bunların ardından 16.6 milyon takipçisi bulunan sosyal medya hesabından İstanbul’da paylaşım yaptı.

blank

Mauro Icardi’nin de kalp emojileriyle yorum yaptığı gönderi, kısa sürede 350 bine yakın beğeni aldı.

blank

Nara’nın peş peşe yayınladığı karelere; “Yengelerin yengesi”, “Sen bize Icardi’mizin emanetisin” ve “Ülkemize olan saygınız beni benden alıyor” gibi yorumlar yazıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.