DOLAR 32,5694
EURO 34,9092
ALTIN 2425,226
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

‘Veda Mektubu’ndan nefes kesen final! Hatice ve Aslı geceye damga vurdu

Başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım ve Bennu Yıldırımlar’ın yer aldığı, yönetmenliğini Deniz Çelebi Dikilitaş’ın üstlendiği, hikayesini Gamestory senaryosunu ise Deniz Akçay’ın kaleme aldığı ‘Veda Mektubu’ final bölümü ile ekranlara geldi.

‘Veda Mektubu’ndan nefes kesen final! Hatice ve Aslı geceye damga vurdu
22.08.2023 05:06
A+
A-

Fatoş’tan kır evine gelen kişinin Hatice olduğunu öğrenen Mehmet, korkunç planı çözdü. Vakit kaybetmeden Aslı’yı arayan Mehmet, belli etmeden onu uyarmaya çalıştı. Hatice, beklemediği bir anda elinde silahla karşısına çıktığı Aslı’yı uçurumun kenarına götürdü.

blank

Karşısında Mehmet’i gören ve Hatice’nin bir anlık dalgınlığından faydalanan Aslı, hamle yaparak kocasına koştu. Tam da bu sırada silah ateş aldı…

NEVZAT’I GÖZALTINA ALDILAR

Mehmet apar topar hastaneye kaldırıldı. Metin’den yardım isteyen Mehmet, Nevzat’ı köşeye sıkıştırmayı başardı. Eve gelen polisler, Nevzat’ı gözaltına aldılar.

blank

Aslı’yı arayan Selçuk, kötü haberi öğrendi: Hatice gözünü bile kırpmadan Mehmet’i vurdu…

Beste’nin üzülmesine dayanamayan Mahmut, evlatlık alabilmek için işlemlere başladı. Çok geçmeden kötü Haber Beste ile Mahmut’a da ulaştı.

 ASLI, SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Doktorlar çok kan kaybeden Mehmet’e vakit kaybetmeden müdahale ettiler. Mehmet’ten uzun uğraşların ardından iyi haber geldi.

Neden gözaltına alındığını anlamaya çalışan Nevzat, duydukları ile şoke oldu: Sen en başta ailene ihanet etmişsin!

Nevzat’ı sorguya alan Metin’e haber telefonla geldi: Kızın senden de beter!

blank

FİRDEVS, POLİSİ ARAYARAK KIZINI İHBAR ETTİ

Beklemediği bir anda Firdevs’i karşısında gören Aslı, sinir krizi geçirdi.

Bir anda yere yığılan Aslı, kendine geldiğinde Mehmet’in ameliyattan çıktığını ve yoğun bakıma alındığını öğrendi.

Hastane bahçesinde Hatice’yi gören Firdevs, polisi arayarak kızını ihbar etti.

Bir anlık boşluktan faydalanarak Mehmet’in odasına giren Hatice, Aslı’ya yakalandı. Genç kadını son andan elinden kaçıran Aslı, Mahmut’tan yardım istedi.

blank

HATİCE, MEHMET’İN ODASINA KADAR GİRDİ

Taburcu olan Mehmet’in eve dönüşü, Karlı Malikanesi’ni bayram yerine çevirdi.

Selçuk ile dertleşen Mina, abisine gelecek planlarından bahsederken Alanur’un hasta olduğunu da söyledi. Firdevs, Nevzat’ı hapishanede ziyaret etti ve ona ayrılık kararından bahsetti.

Mehmet ile Mina’nın konuşmalarına şahit olan Aslı, annesinin hastalığını tesadüfen öğrendi.

“Beyninde bir kitle varmış. Siz üzülmeyin diye söylemedi…”

Annesinin içinde bulunduğu durumu anlamadığı için kendini suçlayan Aslı’yı sakinleştirmek hiç kolay olmadı. Aslı, Alanur’un durumunu ablası Beste’ye de anlattı.

Bütün kardeşler günler sonra aynı masada toplandı. Akşam yemeği öncesi konuşma yapan Mehmet’in sözleri çalan zilin sesiyle bölündü.

blank

HATİCE, ÜZERİNE BENZİN DÖKTÜ VE KENDİNİ ATEŞE VERDİ

Elinde bavulu ile malikaneye gelen Firdevs, yeğenlerine veda etti.

Tüm aramalara rağmen bir türlü bulunamayan ve Karlı Ailesi’ne kabusu yaşatmaya kararlı olan Hatice de aynı dakikalarda malikanenin bahçesindeydi. Hatice, üzerine benzin döktü ve kendini ateşe verdi.

BESTE VE MAHMUT HAYALİNİ KURDUKLARI ÇOCUĞA KAVUŞTULAR

Dizinin son sahnesinde;

Aslı ve Mehmet’in kızları dünyaya geldi. Aşkı uğruna eğitimini yarıda bırakan Aslı kendi dans akademisini açtı. Vücudunun büyük kısmı yanan Hatice, tedavisinin ardından akıl hastanesine yatırıldı. Beste ve Mahmut hayalini kurdukları çocuğa kavuştular ve evlat edindiler. Fatoş ve Paşa evlendi.

“Vedaları kimse sevmez…”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.