DOLAR 32,3846
EURO 34,7887
ALTIN 2396,113
BIST 10208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Ünlü şarkıcıdan olay açıklama: Eşimi aldatmak yaptığım en iyi şeydi!

Şarkıcılığı bırakıp televizyon dünyasına yönelen Kerry Katona, katıldığı bir programda 2007-2010 arası evli kaldığı taksi şoförü eşi Mark Croft ile evliliğiyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Ünlü şarkıcıdan olay açıklama: Eşimi aldatmak yaptığım en iyi şeydi!
18.08.2023 18:27
A+
A-

Bir dönem ‘Atomic Kitten’ adlı müzik grubunun üyelerinden olan İngiliz eski şarkıcı ve TV yıldızı Kerry Katona, Mark Croft ile çalkantılı evliliğiyle ilgili yaptığı samimi açıklamalarla gündeme geldi.

Şu ana kadar üç kez evlenen Kerry Katona, Getting Lippy Gossip Show adlı programda bir taksi şoförü olan ikinci eşi Croft’u aldattığını ve bunun ‘yaptığı en iyi şey’ olduğunu anlattı.

blank

“TEK TAKINTISI PARAMI HARCAMAKTI”

Croft ile üç yıl evli kaldıktan sonra 2010 yılında boşanan Katona, eşini aldattığı kişinin eski sevgilisi olduğunu da itiraf etti.

Eşinin de evlilikleri sırasında kendisini aldattığını hatırlatan ünlü isim, “Onun tek takıntısı benim paramı harcamaktı. İflas etmemin nedenlerinden biri oydu” dedi ve ekledi:

Mark ile evliyken benim de başka bir ilişkim vardı. Bu, benim yaptığım en iyi şeydi.

blank

“HAYATIMI KURTARDI”

O sırada eşini aldattığı eski sevgilisinin de evli olduğunu anlatan Katona, “İkimiz de çılgınca aşık olmuştuk. Karısını benim için bir süreliğine terk etti. Bu benim hayatımı kurtardı” diye konuştu.

Katona ile evlendikten kısa bir süre sonra Croft’un, eşini aldattığı ortaya çıkmıştı. Bununla da yetinmeyen Mark, Kerry ve çocuklarıyla birlikte evliliklerinin geleceği hakkında karar vermek için çıktıkları İspanya tatilinde bir striptizciyle fiziksel temas halinde kameralara yansımıştı.

blank

MADDİ SORUNLARINI 13 YILDA AŞTI

Kerry Katona 2008 yılında iflas etmiş ve daha sonra verdiği röportajlarda o dönemde kendini öldürmeyi düşündüğünü açıklamıştı. Ancak 13 yıl içinde maddi sorunlarını aşmayı başaran ünlü isim, 2021 yılında kendine lüks bir ev satın almıştı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.