DOLAR 32,5373
EURO 34,8835
ALTIN 2425,01
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Ufuk Özkan’ın eski eşinden ‘nafaka’ açıklaması: Kendini Acun Ilıcalı’yla kıyaslıyor!

Karaciğer nakli olmaktan son anda gördüğü tedavi sayesinde kurtulan Ufuk Özkan’ın eski eşi Nazan Özen sessizliğini bozdu. Özen, eski eşi Ufuk Özkan’ın en yüksek nafaka veren insanlardan biri olduğunu söylemesine tepki göstererek, 15 yaşındaki oğulları Eren’i özel okuldan almak istediğini öne sürdü.

Ufuk Özkan’ın eski eşinden ‘nafaka’ açıklaması: Kendini Acun Ilıcalı’yla kıyaslıyor!
22.08.2023 09:51
A+
A-

Geçtiğimiz sene karaciğer yağlanması yüzünden 17 kilo veren Ufuk Özkan, “üçüncü derecede siroz olduğu” haberleri ile gündeme gelmişti. Acıbadem’deki bir hastanede teşhis konulan oyuncunun, organ nakli olmaması durumunda hayatını kaybedeceği iddia edilmişti.

“EN KISA ZAMANDA HUZURUNUZA ÇIKACAĞIM”

Sağlık durumuyla ilgili açıklama yapan ünlü isim, “Bir süredir karaciğerim ile ilgili problemler yaşıyorum. Organ nakli gerekliliği ihtimaline karşı uzman doktorlar tarafından durumum gözlem altında. Hayat bizleri hastalıklarla beraber yaşamayı öğrenmek zorunda bırakıyor. Bu süreçlerin işimi etkilemesine izin vermedim. Bugünden sonra da Allah’ın izniyle böyle bir niyetim yok. En kısa zamanda yeni dizi ve filmlerle huzurunuza çıkacağım” ifadelerini kullanmıştı.

blank

HASTANEDEN TABURCU OLDU 

Hemen tedavisine başlanan Özkan’ın organ nakli olması gerekmediği ve tedavi sürecinin olumlu bir şekilde ilerlediği açıklanmıştı. Sağlık durumu iyiye giden oyuncu, geçtiğimiz günlerde hastaneden taburcu oldu.

blank

‘NAFAKA’ ŞİKAYETİ

 Siroz tedavisi gören ünlü oyuncu, geçtiğimiz günşerde verdiği röportajda eski eşi Nazan Özen’e ödediği nafakadan şikâyet etmiş, “En yüksek nafaka veren birkaç kişiden biriyimdir” demişti.

Anadolu Ateşi’nin ilk dönem solist dansçılarından Nazan Özen ise bu sözlere tepki gösterdi. Gazeteci Birsen Altuntaş’a konuşan Özen, anne olduktan sonra eşinin isteğiyle işini bıraktığını belirterek şöyle dedi:

“KAMUOYU OLUŞTURMA ÇABASINDA”

Nafakayı indirme amaçlı kamuoyu oluşturma çabasında. Ufuk bana 45 bin TL nafaka ödüyor, 35 bin TL’ye indirmek istiyor. Ama evimiz kira. Çocuğumuz da özel okula gidiyor.

“KENDİSİ HİÇBİR LÜKSTEN VAZGEÇMİYOR”

Nazan Özen, Ufuk Özkan’ın 15 yaşındaki oğulları Eren’i özel okuldan almak istediğini de öne sürdü: “Kendisini Cem Yılmaz’la, Acun Ilıcalı’yla kıyaslıyor. Ancak bu insanlar eşlerine evler verdiler, insaflılar. Bizim böyle bir durumumuz yok. Şimdi nafakaya zam ayı geldi. Uzlaşmaya razıyım ama kiraları biliyorsunuz. Çocuğumuzun son 2 yılı kalmış, ‘Özel okuldan al, devlet okuluna ver’ diyor. Ama kendisi hiçbir lüksünden vazgeçmiyor.

blank

“MAHKEMELERDE UĞRAŞIYORUM”

Özen, oyuncunun nafaka ödemelerini aksattığını da iddia etti: 

Önce 3 ay vermedi. Daha sonra 2 ay vermedi. Sürekli mahkemelerde uğraşıyorum. Bana ve çocuğuma ekonomik şiddet uyguluyor. Bizi zor durumda bırakıyor. Ben şimdi tekrar çalışmak, iş bulmak zorundayım. Onun sırtından geçinmenin derdinde değilim. Ama onun derdi daha az nafaka vermenin yolunu bulmak.”

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.