DOLAR 32,5362
EURO 34,9197
ALTIN 2438,58
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Tuğçe Tayfur ile Muhammet Aydın evlendi! ‘Soyadı’ hamlesi dikkat çekti

Şarkıcı Ferdi Tayfur ile oyuncu Necla Nazır’ın kızları Tuğçe Tayfur, bir dargın bir barışık ilişki yaşadığı Burak Kalfa’dan olaylı ayrılığı sonrası dünyaevine girdi. Muhammet Aydın’la nikâhta çekilen karlerini yayınlayan şarkıcının, mutluluğunu dile getirirken, soyadı açıklamasıyla da gündem oldu.

Tuğçe Tayfur ile Muhammet Aydın evlendi! ‘Soyadı’ hamlesi dikkat çekti
14.08.2023 19:54
A+
A-

Tuğçe Tayfur, iş insanı Burak Kalfa ile Eylül 2022’de nişanlanmıştı. İkili, nişan töreninden 16 gün sonra ayrılmış ancak kısa sürede barışmıştı.

Aradan birkaç ay geçtikten sonra yeniden yeniden ayrılık kararı alan ikiliden Tuğçe Tayfur, Burak Kalfa’yı kendisine şantaj yapmakla suçlamıştı.

blank

NİKAH İŞLEMLERİ BAŞLADI

Burak Kalfa ile davalık olan Tuğçe Tayfur, geçtiğimiz günlerde yeni bir aşka yelken açtığını duyurmuştu. Şarkıcı, Sivaslı olduğunu söylediği Muhammet Aydın ile evlilik hazırlıklarına da başlamıştı.

blank

“SİVAS NÜFUSA +1 YAZIN”

Müstakbel eşiyle nikâh işlemleri için vesikalık fotoğraf çektiren Tuğçe Tayfur, “Sivas nüfusa artı bir yazın geliyorum” mesajını yazmıştı.

blank

JET HIZINDA EVLİLİK

Tuğçe Tayfur, yeni ilişkisini duyurduktan sadece dört gün sonra Muhammet Aydın ile hayatını birleştirdi.

blank

“ALLAH İÇİN SENİ ÇOK SEVİYORUM”

Nikah töreninden kareler paylaşan 35 yaşındaki şarkıcı, “Ciddi bir şeler yazıp yazıp siliyorum ama o kadar mutluyum ve çok uzun zaman sonra o kadar kendim gibiyim ki ciddi bir şeler yazamayacağım. Bizler ne kadar planlar yapsak da sonunda Allah’ın dediği oluyor. Elhamdüllilah Allah seni bana gönderdi, ne de güzel etti. Tabii sana ne ithamda bulundular ama bir kulağımızdan girdi, bir kulağımızdan çıktı. Çünkü doğru duvar yıkılmazdı. Allah için seni çok seviyorum Hubby. Tuğçe Aydın’a ‘merhaba’ diyelim canlarım. Allah her isteyene de nasip etsin. Yanımda olduğunuz her gün için teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.