DOLAR 32,5539
EURO 34,9401
ALTIN 2444,171
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

The Weeknd’in düet için tek bir şartı var!

‘Starboy’, ‘Blinding Lights’, ‘Hurricane’ ve ‘Save Your Tears’ gibi hit parçalara imza atan Grammy ödüllü The Weeknd, bir daha kimseyle düet yapmayacağını açıkladı. Dünyaca ünlü Kanadalı müzisyen, sosyal medya paylaşımı ile düet için bir şartını olduğunu da duyurdu.

The Weeknd’in düet için tek bir şartı var!
12.08.2023 18:06
A+
A-

The Weeknd sahne adıyla tanınan Abel Makkonen Tesfaye, Polonya’nın başkenti Varşova’da ‘After Hours Till Dawn’ adlı turnesi kapsamında müzikseverlerin karşısına çıktı.

Kiminle düet yaptığı merak konusu olan ‘Another One of Me’ parçasını tanıtan Kanadalı yıldız, “Bu benim kariyerim boyunca yaptığım tek düet olacak” ifadelerini kullandı.

blank

DAFT PUNK ŞARTI!

33 yaşındaki şarkıcı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma ise “Son düetim. Daft Punk yeniden bir araya gelmezse” mesajını yazdı.

blank

The Weeknd ile Daft Punk ile ‘Starboy’ ve ‘I Feel it Coming’ şarkılarında birlikte çalışan Daft Punk’ın üyeleri Guy-Manuel de Homem-Christo ve Thomas Bangalter, 2021 yılında yollarını ayırmıştı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.