DOLAR 32,4442
EURO 34,8002
ALTIN 2445,672
BIST 9940,89
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Tedavi sürecini paylaşan Bella Hadid’den ‘uyuşturucu’ açıklaması

15 yıldır Lyme hastalığıyla mücadele eden ve tedavi süreci devam eden dünyaca ünlü model Bella Hadid, madde bağımlılığı nedeniyle rehabilitasyon merkezinde kaldığına dair çıkan söylentilere cevap verdi.

Tedavi sürecini paylaşan Bella Hadid’den ‘uyuşturucu’ açıklaması
10.08.2023 12:48
A+
A-

26 yaşındaki model Bella Hadid, bir süre mesleğine ara vermişti. Ünlü modelin Lyme hastalığı için tedavi gördüğü ortaya çıkmıştı.

“GERİ DÖNMEK İÇİN SABIRSIZLANIYOR”

Kardeşi Bella Hadid ile defilede çekilen eski bir fotoğrafını paylaşan Gigi Hadid, “Geri dönmek için sabırsızlanıyor” ifadelerini kullanmıştı.

blank

“HAYIR, REHABİLATASYON MERKEZİNDE DEĞİLİM”

İyileşmek için tedavisine odaklanan Bella Hadid’in, son olarak madde bağımlılığı nedeniyle rehabilitasyonda olduğu iddia edildi.  Hadid, konuya ilişkin iddialar karşısında sessizliğini bozdu. Hadid, “Hayır, rehabilitasyon merkezinde değilim ve uyuşturucu kullanmadım” dedi.

blank

“ANNEME MİNNETTARIM”

“Acı çeken küçük ben, kendinden vazgeçmediğim için yetişkin benle gurur duyardı” diyen güzel model şunları söylemişti:

“Tüm tıbbi kayıtlarımı tuttuğu, yanımda olduğu, yanımdan hiç ayrılmadığı, koruduğu, desteklediği ama en önemlisi tüm bunlar boyunca bana inandığı için anneme minnettarım. Bu durumda yaşamak, kendimi, ailemi ve beni destekleyen insanları gururlandırmaya çalışırken zamanla ve çalıştıkça daha da kötüleşmek, beni gerçekten açıklayamayacağım şekilde etkiledi. Etrafımdaki en büyük nimetler, imtiyazlar, fırsatlar, sevgiyle bu kadar üzgün ve hasta olmak muhtemelen şimdiye kadarki en kafa karıştırıcı şeydi.”

Hepinize ifade etmek istediğim bir şey var:1… Ben iyiyim ve endişelenmenize gerek yok.2… Dünya için hiçbir şeyi değiştirmezdim.Tüm bunları tekrar yaşamak zorunda kalsaydım, buraya gelmek için, şu anda içinde bulunduğum bu ana, hepinizle birlikte, sonunda sağlıklı olmak için, hepsini tekrar yapardım. Beni bugün olduğum kişi yaptı.

blank

“15 YILLIK GÖRÜNMEZ ACI”

Bella Hadid, daha sonra sözlerine şöyle devam etmişti; “Evren en acı ve güzel şekilde işliyor ama şunu söylemeliyim ki mücadele edersen düzelir. Söz veriyorum. Bir adım uzaklaş, güçlü ol, yoluna inan, doğrularına yürü ve bulutlar temizlenmeye başlar. Hayata bakış açım için o kadar şükrediyorum ki, bu 100’den fazla günlük Lyme, kronik hastalık, koenfeksiyon tedavisi, neredeyse 15 yıllık görünmez acı, her şeye değdi ki, yapabiliyorsam, dolu bir bardaktan sevgi yaymak ve olmak için bir ömür geçireceğim.”

blank
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.