DOLAR 32,5515
EURO 34,9026
ALTIN 2435,252
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Survivor’da şaşırtan gelişme! Ünlüler takımından iki isim yarışmadan ayrıldı

Survivor 2023 tüm hızıyla başladı. Ünlüler bugün dokunulmazlık için mücadele etti. Acun Ilıcalı, Ünlüler takımından iki ismin yarışmadan ayrıldığını açıkladı.

Survivor’da şaşırtan gelişme! Ünlüler takımından iki isim yarışmadan ayrıldı
22.01.2023 23:36
A+
A-

Survivor’ın ekrana gelen son bölümünde yarışmacılar dokunulmazlık için mücadele etti. İlk oyunu Ünlüler takımı kazandı. Daha sonra erkek yarışmacılar parkura çıktı. Haftanın ilk dokunulmazlık oyunu son tura kaldı. Son turu Gönüllüler kazandı.

ADA KONSEYİNE GEÇİLDİ

Acun Ilıcalı, “Gönüllüler çok iyi başladı, Ünlüler bugün tam anlamıyla biz buradayız dediler ama onlar açısından üzücü bir şekilde tekrar Ünlülerin konseyinde birlikteyiz. Açıklayacağım bazı konular var.” dedi.

blank

ÜNLÜLER TAKIMINDAN İKİ İSİM AYRILDI

Ilıcalı yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: Bu sene çok zor geçeeğim Survivor ile ilgili zorluğu tam olarak hissettiğimiz ilk haberi veriyorum. Bizim için yarışmacıların sağlığı çok önemli. Berdan Mardini bugün itibariyle Survivor’a devam edemeyecek. Berdan Mardini, Survivor’a veda etmiş durumda. Maalesef bir yarışmacımız daha deam etme şansının olmadığını bize iletti. Bu şartlarda zorlanıyor dediğimiz isimlerden birini açıklamak durumundayım. O da sevgili Seçkin. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.