DOLAR 32,5116
EURO 34,9421
ALTIN 2435,481
BIST 9795,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

‘Süperstar’ Ajda Pekkan’ın şarkıları Boğaz’da yankılandı

Demirören Medya Grubu medya sponsorluğu ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri, usta sanatçı Ajda Pekkan’ı ağırladı. 2.5 saat aralıksız şarkılarını söyleyen Pekkan, Kuruçeşme Açıkhava’yı dolduran İstanbullulara müzik ziyafeti sundu. Pop müziğin Süperstar’ı, muhteşem enerjisiyle ışıldadığı sahnesinde yorumu ve performansıyla kendisine bir kez daha hayran bıraktı.

‘Süperstar’ Ajda Pekkan’ın şarkıları Boğaz’da yankılandı
17.08.2023 17:36
A+
A-

Ajda Pekkan’ın yoğun istek üzerine dördüncü kez sahne aldığı Kuruçeşme Açıkhava, kapasitesinin üstünde ağırladığı müzikseverle hınca hınç doldu. Süperstar, ‘Ah Ne Varsa’ şarkısıyla konserin startını verdi.

Yıllara meydan okuyan şarkılarının yanı sıra tarzıyla da her zaman ikon olan Pekkan, cesur ve iddialı sahne kostümüyle farkını bir kez daha ortaya koydu. Ünlü modacı Burcu Sedef imzalı fırfırlı, pudra renkli şık pantolonunu, transparan ve kolları otrişli korsesiyle tamlayan Pekkan, yine göz kamaştırdı.

blank

“BURANIN ÇOK BAŞKA BİR BÜYÜSÜ VAR”

Ara ara hayranlarıyla sohbet etmeyi ihmal etmeyen Süperstar, “Biliyorsunuz Kuruçeşme bizim çok keyif aldığımız bir mekan. Çok başka bir büyüsü var buranın. Farklı bir şekilde heyecanlanıyorum” sözleriyle duygularını dile getirdi.

“SİZLERLE SOHBET ETMEYİ ÇOK ÖZLEDİM”

Sevenleriyle dertleşen Pekkan, “Bu gece birbirimize soru sorsak, cevap versek. Çünkü o kadar çok özledim ki sizlerle sohbet etmeyi. Sizleri seviyorum” dedi.

blank

Dünden bugüne kült olmuş parçalarıyla Kuruçeşme’de ışıldayan ünlü sanatçı; ‘Moda Yolunda’, ‘Milyonzade’ şarkılarıyla Yeşilçam’a götürdü, nostalji rüzgarları estirdi. ‘Vitrin’, ‘Yakar Geçerim’ ile de eğlenceyi doruklara çıkardı.

blank
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.