DOLAR 32,5125
EURO 34,9002
ALTIN 2455,16
BIST 9879,43
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Süheyl ve Behzat Uygur kardeşler, babalarının doğum gününü kutladı

Süheyl ve Behzat Uygur kardeşler, 18 Kasım 2013’te yaşamını yitiren babaları usta sanatçı Nejat Uygur’un doğum gününü sahnede kutladı.

Süheyl ve Behzat Uygur kardeşler, babalarının doğum gününü kutladı
10.08.2023 17:09
A+
A-

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından düzenlenen Kapadokya Balon ve Kültür Festivali büyük bir coşkuyla devam ediyor. Festival çerçevesinde dün akşam sahne alan Süheyl ve Behzat Uygur kardeşler, 18 Kasım 2013’te hayatını kaybeden babaları Tiyatro sanatçısı Nejat Uygur’un doğum gününü sahnede kutladı. 

SEYİRCİLER EŞLİK ETTİ

“İyi doğdun Nejat” diyerek babalarının doğum gününü kutlayan Süheyl ve Behzat Uygur kardeşlere seyirciler de telefonlarının flaşlarını açarak eşlik etti.

blank

Behzat Uygur da o anları sosyal medya hesabından paylaşarak, “Nejat ustanın doğum gününü Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın düzenlediği Kültür Yolu Festivali’nde kapsamında Avanos Amfi Tiyatroda binlerce seyircimizle kutladık” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.