DOLAR 32,5244
EURO 34,8967
ALTIN 2435,429
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Sinem Kobal’ın ayağı korkuttu! Eşinin desteğiyle düğüne katıldı

Didem Keleş ve İsmail Akyazıcı çiftinin düğününde görüntülenen Kenan İmirzalıoğlu, Sinem Kobal ve Hilal Altınbilek, muhabirlerin sorularını yanıtladı Bir ayağı sarılı şekilde düğüne gelen Sinem Kobal herkesi korkuttu.

Sinem Kobal’ın ayağı korkuttu! Eşinin desteğiyle düğüne katıldı
14.08.2023 08:36
A+
A-

Didem Keleş ve İsmail Akyazıcı çifti önceki gün Pamera Garden’da dünyaevine girdi. Çifti bu mutlu gününde Kenan İmirzalıoğlu-Sinem Kobal çifti, Hilal Altınbilek gibi ünlü isimler yalnız bırakmadı.

“İLİŞKİMİZ GAYET GÜZEL GİDİYOR”

Düğün öncesi muhabirlerin sorularını yanıtlayan Hilal Altınbilek “Tatilden yeni döndüm. Gayet güzel geçti. Yeni sezona hazırım” dedi. Mehmet Can Uzun ile bir süredir birliktelik yaşayan oyuncu muhabirlerin ‘İlişkiniz nasıl gidiyor?’ sorusuna, “Gayet güzel gidiyor. Her şey yolunda” diyerek cevap verdi.

blank

SİNEM KOBAL YÜRÜMEKTE ZORLANDI

Bir ayağı sarılı şekilde düğüne gelen Sinem Kobal herkesi korkuttu. Eşi Kenan İmirzalıoğlu’nun yardımıyla araçtan inen güzel oyuncunun yürümekte zorlanması dikkat çekti.

blank

“MERDİVENLERDEN İNERKEN AYAĞIM KAYDI”

Muhabirlerin röportaj isteğini kırmayan oyuncu “Merdivenden inerken ayağım kaydı. Tatsız bir burkulma oldu. Kırık ya da çatlak yok. Sanırım bir haftaya geçer. Şimdilik üstüne basamıyorum” diyerek duruma açıklık getirdi.

blank

EŞİNE TAKILDI

Düğünde nikah şahidi olan Kenan İmirzalıoğlu “Evet’ diyene kadar bir gerilim oluyor ama ‘evet’ dediklerinde bir rahatlama oluyor” dedi.  Oyuncu, “Biz evet derken ayağa ilk kim bastı, arkadaşlar merak ederler” diyerek eşi Sinem Kobal’a takıldı. Sinem Kobal ise “Dalgınlığıma geldi, bak şimdi artık ben basıyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.