DOLAR 32,4955
EURO 34,9351
ALTIN 2435,835
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Sinan Akçıl’dan itiraf! Evlilik teklifinden vazgeçti, iki ay sonra ayrıldı

Oyuncu Burcu Kıratlı ile iki kez nikâh masasına oturup kısa sürede boşanan şarkıcı Sinan Akçıl, önceki akşam Nevşehir konseri öncesi kameraların karşısına geçti ve özel hayatına dair çarpıcı bir itirafta bulundu.

Sinan Akçıl’dan itiraf! Evlilik teklifinden vazgeçti, iki ay sonra ayrıldı
14.08.2023 10:21
A+
A-

Sinan Akçıl, Kültür Bakanlığı’nın düzenlediği Kültür Yolu ve Balon Festivali kapsamında Nevşehir’in incisi Göreme’de sahne aldı. Alanı dolduran on binlerle, şarkılarını hep bir ağızdan söyleyen Akçıl, konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

“BALON ARAMIZA GİRDİ”

Yıllar önce Göreme’ye geldiğini ve o zamanki kız arkadaşına balonda evlilik teklifi hazırlığı yaptığını anlatan 41 yaşındaki şarkıcı, hava muhalefeti dolayısıyla balon kalkamayınca, ‘Bu işte bir hayır vardır’ diyerek evlilik tekliften vazgeçtiğini ve iki ay sonra da ayrıldığını söyledi.

“Balon aramıza girdi” diyen Sinan Akçıl’ın hangi sevgilisinden bahsettiği merak konusu oldu.

blank

“ATATÜRK BİZİM ULU ÖNDER’İMİZ”

Ünlü isim, dijital platformda yayınlanması beklenen ‘Atatürk’ dizisinin yayınlanmama kararıyla ilgili de konuştu. Akçıl, “Atatürk sadece kağıdın üzerinde basılı bir resim değil. Bizim kutsal Ulu Önder’imiz” ifadelerini kullandı.

blank

“ÇOK YAZIK”

Disney Plus’ın tepki çeken kararına sessiz kalan ünlüler için yorum yapan Sinan Akçıl, “Bazı oyuncularımızın Atatürk sevgisine inanmıyorum artık. Çok yazık! ‘O platformla yarın öbür gün iş yaparım’ düşüncesiyle sessiz kalmalarını hiçbirine yakıştıramadım” açıklamasında bulundu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.