DOLAR 32,5802
EURO 34,9104
ALTIN 2433,679
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Şeyma Subaşı’ndan ‘gelinlik’ paylaşımı! Mısırlı sevgilisi kayıtsız kalamadı

Şimdilerde Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile dünyaevine girmeye hazırlanan bir çocuk annesi Şeyma Subaşı, aktif olarak kullandığı Instagram hesabından yayınladığı fotoğraflarda gelinlik seçimi için ilk adımı attığını açıkladı. Sözlerine, “Hayatımın çok heyecanlı bir dönemindeyim” diyerek başlayan Subaşı, sosyal medyada büyük ilgi gördü. Meedo da sevgilisinin paylaşımına kayıtsız kalamadı.

Şeyma Subaşı’ndan ‘gelinlik’ paylaşımı! Mısırlı sevgilisi kayıtsız kalamadı
20.01.2023 09:09
A+
A-

Şeyma Subaşı, geçtiğimiz aylarda Mısırlı iş insanı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile evleneceklerini duyurmuş ve düğün davetiyelerini paylaşmıştı. “Mutluluğunu artık sosyal medya hesabından paylaşma Şeyma” diye kendini uyaran ünlü isim, “Mutluluk bir seçimdir ve ben bu şekilde çok mutluyum. Çok heyecanlıyım” sözleriyle sosyal medyada gündem olmuştu.

“GÜZEL BİR YERDE OLACAK”

Sonrasında kızı Melisa ile Türkiye’ye gelen 32 yaşındaki Subaşı, Akmerkez’de görüntülenmişti. Gazetecilerin sorularını yanıtlayarak Meedo ile düğünleriyle ilgili konuşan fenomen isim, “Mayıs ayında evleneceğiz. Düğün yerini söylemeyeyim şimdi, ama Türkiye’de olmayacak. Düğünüm güzel bir yerde olacak” ifadelerini kullanmıştı.

blank

“BENİ AİLEMDEN İSTEDİ”

Subaşı, geçtiğimiz sene ise YouTube kanalından bir dargın bir barışık aşk yaşadığı Alsalouissi ile yaptıkları evlilik hazırlıklarına dair açıklamalarda bulunmuştu. Bodrum’da aile tatili yaptıklarını belirten Subaşı, anne ve babasının Mohammed Alsaloussi’yi çok sevdiğini ve iyi anlaştıklarını söylemişti. “İsteme oldu aslında. Meedo beni ailemden istedi” diyen Subaşı, Bodrum’da daha fazla yakınlaştıklarını ifade etmişti.

blank

“NEREDEN BİLİYORSUNUZ?”

Esprili bir dille, “Herkes evlilik ne zaman diye soruyor. Evlilik kadar kafanıza taş düşsün” şeklinde konuşan Subaşı, “Belki de evlendik. Nereden biliyorsunuz?” diyerek, evliliğe bu kadar anlam yüklemenin mantıklı olmadığını ima etmişti. Düğün ile ilgili de açıklama yapan Subaşı, düğünü önce Ibiza’da yapmayı düşündüklerini ancak çok fazla acele etmemek için iptal etme kararı aldıklarını söylemişti.

PAYLAŞIMI DİKKAT ÇEKTİ

Sevgilisiyle nikah masasına oturmak için gün sayan Şeyma Subaşı, son olarak 3 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabından yaptığı yeni bir paylaşımla gündeme geldi.

blank

“EN GÜZEL DUYGULARDAN BİRİ”

Peş peşe paylaştığı karelerde sırtı açık bir elbiseyle yerde otururken görülen ünlü isim, kısa sürede 37 bine yakın beğeni alan gönderisinde şu ifadelere yer verdi:

Bugün gelinlik seçimi için ilk adımı attım. Şu an hayatımın çok heyecanlı bir dönemindeyim, tahmin bile edemezsiniz. Anlatmaya kalksam çok uzun olacağına eminim, ama bu hayattan öğrendiğim şey; bazı şeylerin anlatılamayacağı. Sadece Meedo ile gelecek planlarımız için çok mutlu ve saf bir heyecan duyuyorum… İnanın, bu heyecan yaşanabilecek en güzel duygulardan biri.

blank

“ÇOK HEYECANLIYIM AŞKIM”

Alsaloussi ise sevgilisinin bu sözlerine kayıtsız kalamayarak, “Çok heyecanlıyım aşkım” yorumunu yaptı. Takipçileri, Subaşı’na; “Çok mutlu olun”, “Severek evlenmek böyle bir şey, içi içine sığmıyor” ve “Ayakkabının altına ismimizi yazmayı unutma” gibi mesajlar yazdı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.