DOLAR 32,5244
EURO 34,8967
ALTIN 2435,429
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Şeyh Mansur’un 800 milyon dolarlık lüks mega yatları Bodrum’da!

17 milyar sterlinlik servetin sahibi BAE Devlet Başkan Yardımcısı Şeyh Mansur’un 800 milyon dolarlık lüks mega yatları Bodrum’a demir attı. Milyarderin lüks mega yatlarına ise koruma ekibi olarak başka bir teknenin eşlik ettiği dikkatlerden kaçmadı.

Şeyh Mansur’un 800 milyon dolarlık lüks mega yatları Bodrum’da!
14.08.2023 08:03
A+
A-

BAE Devlet Başkan Yardımcısı Şeyh Mansur, 800 milyon dolarlık lüks mega yatlarını Torba açıklarına demirledi. Mansur’un teknelerine sahil güvenlik ekipleri eşlik etti.

JAKUZİ VE SİNEMA SALONU VAR!

Dünyanın en büyük beşinci yatı olan Blue isimli lüks mega yatta iki helikopter pisti, üç yüzme havuzu, spor salonları, jakuzi ve sinema solonu bulunuyor.

blank

KORUMA EKİBİ EŞLİK ETTİ

Milyarderin mega yatına 200 milyon dolar değeri olan MAR ismini verdiği teknesi de eşlik ediyor. Milyarderin lüks mega yatlarına ise koruma ekibi olarak başka bir teknenin de eşlik ettiği dikkatlerden kaçmadı.?

blank

ŞEYH MANSUR KİMDİR?

Mansur bin Zayid bin Sultan bin Zayid bin Halife en-Nehyan (d. 1970), Birleşik Arap Emirlikleri’nde politikacı ve Abu Dabi iktidar ailesinin bir üyesidir. Abu Dabi Cumhurbaşkanı Halife bin Zayid en-Nehyan’ın kardeşidir. Yüksek Petrol Konseyi üyesi, Uluslararası Petrol Yatırım Şirketi ve Abu Dabi Yatırım Konseyi dahil çok sayıda yatırım şirketlerinin yönetim kurulu üyesidir. Mansur ayrıca, Virgin Galactic ve Sky News Arabistan gibi ticari girişimler şirketlerinde bir dizi hisseye sahiptir. Manchester City Futbol Kulübü’nün sahibidir. Kişisel servetinin 30 milyar doların üstünde olduğu ifade ediliyor.

blank
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.