DOLAR 32,5741
EURO 34,9979
ALTIN 2463,119
BIST 9892,68
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Sevgililerine aynı mesajı yazdılar! Serkan Çayoğlu’ndan Kaan Yıldırım açıklaması

Serkan Çayoğlu, kendisinin daha önce eşi Özge Gürel ile fotoğrafına yazdığı “Senin bana nasip olman, şahsi hayatımın en değer biçilmez talihidir” sözünü; yakın dostu Kaan Yıldırım’ın da Pınar Deniz ile bir paylaşımına not düşmesiyle ilgili konuştu.

Sevgililerine aynı mesajı yazdılar! Serkan Çayoğlu’ndan Kaan Yıldırım açıklaması
11.08.2023 08:12
A+
A-

Geçtiğimiz sene temmuz ayında meslektaşı Özge Gürel ile nikah masasına oturan ünlü oyuncu Serkan Çayoğlu, önceki akşam bir restoran çıkışı objektiflere takıldı. Ayaküstü basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Çayoğlu, şöyle konuştu:

Yeni bir dizi projem başladı. Set de 5-6 gün önce başladı. Ayça Ayşin Turan ile oynuyorum.

blank

“TATİLLERİMİZ KISA KISA OLDU”

Eşi Özge Gürel ile yaptıkları tatilden de bahseden Çayoğlu “Özge ile ara ara tatil kaçamakları yaptık. İşlerden dolayı gittik çoğu zaman. Bu yaz tatillerimiz kısa kısa oldu” açıklamasında bulundu.

blank

“Özge Hanım ile de evliliğiniz çok iyi gidiyor. Sosyal medya paylaşımlarınız da çok seviliyor. Güzel yorumlar geliyor. Böyle bir evliliğin sırrını neye bağlıyorsunuz?” sorusuna yanıt veren Çayoğlu, şu ifadeleri kullandı:

Biz olduğumuz gibiyiz. Samimiyetimiz yansıyor. Biz her zaman olduğumuz gibi davranmaya çalışıyoruz.

“SPORU BİRAZ ABARTTIM”

Son dönemde kendini spora veren ünlü isim, “Spor ile beraber diyette yapıyor musunuz? Mutfakta yemek kültürünüz değişti mi evde de?” sorusu karışışında ise “Bu aralar sporu biraz abarttım. Diyet yapmıyorum ama. Diyet bana göre değil. Evde de hep tencere yemekleri pişer bizim mutfakta. Benim elimin lezzeti de iyidir ama mutfakta Özge usta, ben çırağım. Soğan, sarımsak, salata işi bende olur ama yemeğe de yorumumu katarım” şeklinde yanıt verdi.

blank

Yakın dostu Kaan Yıldırım’ın Londra’da Pınar Deniz’e evlenme teklifi etmesi hakkında da konuşan Çayoğlu, “Daha konuşamadım onlarla. Onlar yurt dışında daha. Zaten Kaan dönünce mutlaka beni arayacaktır. Mutluluklar diliyorum” dedi.

blank

SEVGİLİLERİNE AYNI MESAJI YAZDILAR

Kaan Yıldırım’ın sosyal medya hesabından Pınar Deniz ile fotoğraflarının altına, ‘Senin bana nasip olman, şahsi hayatımın en değer biçilmez talihidir’ notunu düşmesi sosyal medyanın gündemine oturmuştu. Bu yorumu daha önce Serkan Çayoğlu, eşi Özge Gürel ile olan fotoğrafının altına yazmıştı.

blank

Basın mensuplarının bu yorumu hatırlatması üzerine oyuncu, “O benim sözüm değildi. Nazım Hikmet’in sözüydü. Çok da sevdiğim bir sözdür. Genel olarak da seviliyor zaten bu söz” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.