DOLAR 32,3445
EURO 34,9368
ALTIN 2396,823
BIST 10216,33
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Selami Şahin’e doğum günü sürprizi! ’75 yıllık bir rüyadayım’

Selami Şahin, 75’inci yaş gününü, İzmir Alaçatı’da bir mekanda verdiği konser ve kendisine yapılan sürprizler eşliğinde geçirdi. Tüm şarkılarını mekanı dolduran kalabalıkla hep bir ağızdan söyleyen duayen sanatçı, ailesinin de katıldığı yaş günü kutlamasında duygusal anlar yaşadı.

Selami Şahin’e doğum günü sürprizi! ’75 yıllık bir rüyadayım’
16.08.2023 12:51
A+
A-

Doğum günü heyecanını Alaçatı konserinde sevenleriyle birlikte karşılayan usta sanatçı, ‘Seninle Başım Dertte’, ‘Ben Sevdalı Sen Belalı’, ‘Özledim’ ve ‘Sefam Olsun’ gibi hit şarkısından oluşan repertuvarı ile hayranlarına müzik ziyafeti sundu.

DÜETLER GECEYE DAMGA VURDU

Selami Şahin’i bu özel günde, oğlu Lider Şahin ve ‘Selami Şahin Şarkıları 1’ albümünün solistlerinden Derya Bedavacı yalnız bırakmadı.

blank

Lider Şahin, babası ile seslendirdiği ‘Rezil Rüsva’ şarkısını, Derya Bedavacı ise saygı albümünde yorumladığı ‘Namert Olayım’ı usta müzisyenle birlikte okudu.

blank

TÜM AİLE PASTA KESTİ

Usta sanatçının sürpriz doğum günü pastası, oğlu Lider Şahin ile ortaklaşa seslendirdiği Rezil Rüsva şarkısının hemen ardından kesildi. Pastayı sanatçının eşi Didem Şahin, oğlu Emirhan Şahin ve kızı Meryem İrem Şahin sahneye getirdi. Selami Şahin, kutlama boyunca duygu dolu anlar yaşadı.

blank

“DİLEKLERİM BİR BİR GERÇEK OLDU”

Yaş gününden sonra sahnesine eden müzisyen, “Başta ailem ve siz değerli dinleyenlerime çok teşekkür ederim. Beni çok mutlu ettiniz. 75 yıllık bir rüyadayım, Allah’ıma şükürler olsun ki bu günlerdeyim. Sizin sevginizle sahnelere çıkıyorum. Bu yaşıma sizin sevginizle geldim. Ne büyük dualar etmişim ki, dileklerim bir bir gerçek olmuş. Yeni yaşımda dileklerim bu yönde. Allah sizleri başımdan eksik etmesin, sizleri çok seviyorum” diyerek, yeni yaşında duygularını dile getirdi.

blank
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.