DOLAR 32,416
EURO 34,7649
ALTIN 2397,103
BIST 10208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Seda Akgül’den Süreyya Yalçın’ın eşine: Müdahale etmemek ölüme terk etmektir!

Amerika’nın Miami şehrinde yaşayan ve genelde yaz tatilleri için Türkiye’ye gelen sosyetik güzel Süreyya Yalçın, verdiği kilolarla adeta bir deri bir kemik kaldı. Yalçın, “Kendimi çok sağlıklı hissediyorum, bu halimle mükemmelim” sözleri üzerine daha fazla dayanamayan Seda Akgül’den yanıt gecikmedi.

Seda Akgül’den Süreyya Yalçın’ın eşine: Müdahale etmemek ölüme terk etmektir!
21.08.2023 10:21
A+
A-

2008’de vefat eden, dünyanın en zenginleri listesinde yer alan iş insanı Faruk Yalçın’ın kızı Süreyya Yalçın, 2016’da Ozan Baran ile evlendikten sonra yaşamını ABD’de sürdürmeye başlamıştı.

ELEŞTRİ YAĞDI

Yaz tatilinden fotoğraflarını paylaşan ünlü isme zayıflığa hakkında eleştri yağmıştı.

blank

YORUMLAR KARŞISINDA SESSİZLİĞİNİ BOZDU

Sosyal medyada yorum yağmuruna tutulan sosyetik güzel sessizliğini bozdu. Tatil için ABD’den Bodrum’a gelen ve tatiline kaldığı yerden devam eden Yalçın, hakkında yapılan yorumlara, 4.9 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yanıt vermişti:

Herkes zayıflığımı konuşuyor. Beni merak etmeyin. Ben sağlıklı ve mutluyum.

blank

 

“SAĞLIĞINA MÜDAHALE EDİLMESİ GEREKİR”

Seda Akgül ise Süreyya Yalçın’ın her fırsatta kendisine nazar boncuğu emojisiyle destek olan eşine seslenerek “Müdahale etmemek ölüme terk etmektir. Gözünüzün önünde canlı canlı eriyip gidiyor. Eşinin acil psikiyatrlarla görüşüp rapor alması, sağlığına müdahale edilmesi gerekir” dedi.

blank
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.