DOLAR 32,3591
EURO 34,9089
ALTIN 2387,378
BIST 10276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Müstakbel görümcesi Pınar Deniz’i paylaştı!

Bir süredir kendisi gibi oyuncu sevgilisi Kaan Yıldırım ile yaz tatilinin tadını çıkaran Pınar Deniz, Cambridge’de mutluluktan ağlarken çekilen bir karesini paylaşmış; ünlü ismin evlilik teklifi aldığı iddia edilmişti. Ardından Kaan Yıldırım’dan bu iddiaları güçlendiren bir paylaşım gelmişti. Son olarak Pınar Deniz’e görümcesinden büyük jest geldi.

Müstakbel görümcesi Pınar Deniz’i paylaştı!
15.08.2023 16:12
A+
A-

Pınar Deniz, Kanal D’nin sevilen dizisi ‘Yargı’nın sezonun finali yapmasının ardından Kaan Yıldırım ile birlikte tatil sezonunu açmıştı. Bodrum ve Yunanistan’ın ardından rotalarını İngiltere’ye çeviren ünlü çift, geçtiğimiz günlerde Pınar Deniz’in 2.8 milyon takipçisi bulunan sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla gündeme gelmişti.

“İŞTE ÖYLE BİR ŞEY”

Deniz, Cambridge’de mutluluktan ağlarken çekilen bir karesini, sevgilisini de etiketleyip; “İşte öyle bir şey… 06.08.23” notuyla paylaşmıştı.

blank

KALP EMOJİLİ YORUM

Kaan Yıldırım da, Deniz’in kısa sürede 192 bin beğeni alan bu gönderisine kırmızı kalp emojisiyle karşılık vermişti. Güzel oyuncunun sevgilisinden evlilik teklifi aldığını düşünen takipçileri, Deniz’in gönderisine 2 bine yakın yorum yapmıştı.

blank

YÜZÜK DETAYI DİKKAT ÇEKTİ

Deniz ile peş peşe fotoğraflarını paylaşan Yıldırım ise gönderisine; “Senin bana nasip olman, şahsi hayatımın en değer biçilmez talihidir” notunu düşmüştü. Yıldırım’ın paylaştığı karelerden birinde parmağında yüzük olması ise dikkat çekmişti.

blank

“YAZ ÖZETİ”

Sevgilisi Kaan Yıldırım’la mutlu bir beraberlik sürdüren Pınar Deniz’e müstakbel görümcesi Nilüfer Yıldırım’dan bir jest geldi. Yıldırım Pınar Deniz’in fotoğrafını paylaştı. Nilüfer Yıldırım’ın “Yaz özeti” notuyla peş peşe paylaştığı fotoğraflarına beğeni yağdı.

blank
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.