DOLAR 32,541
EURO 34,9702
ALTIN 2425,504
BIST 9679,13
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Mila Kunis ve Ashton Kutcher, yazlık evlerini Airbnb’den kiraya çıkardı!

Hollywood’un ünlü çifti Mila Kunis ve Ashton Kutcher, enteresan bir karar alarak okyanus kıyısındaki yazlık evlerini Airbnb’den kiraya çıkardı. Çiftin kiraya çıkardığı, en fazla dört kişinin konaklayabileceği evde iki yatak odası ve bir banyo bulunuyor.

Mila Kunis ve Ashton Kutcher, yazlık evlerini Airbnb’den kiraya çıkardı!
17.08.2023 08:21
A+
A-

2015 yılında nikah masasına oturan Mila Kunis (40) ile Ashton Kutcher (45), sosyal medyadan yaptıkları açıklamada Airbnb ile ortaklık kurarak konuk evlerini evlerini kiraya vereceklerini duyurdu.

“BURASI ÇOK GÜZEL”

Kutcher, Santa Barbara’daki yazlık evlerinin önünde çektikleri videoda, “Bence yabancı insanlar gelip bizimle bu sahil evinde kalmalı. Burası çok güzel” ifadelerini kullandı.

blank

“NASIL YANİ, GERÇEKTEN Mİ?”

Aktör, Kunis’in “Nasıl yani, gerçekten mi?” demesi üzerine; “Tamam, bunu yapıyoruz. Harika!” şeklinde konuştu.

blank

Kutcher ile Kunis, gelen konukları karşılayacaklarını ve ‘plajda eğlence dolu bir konaklama için ihtiyaçları olan her şeye sahip olduklarından’ emin olacaklarını da belirtti.

EN FAZLA 4 KİŞİ KONAKLAYABİLİR

Önceki gün saat 10’dan itibaren kiralamaya açılan ünlü çiftin konuk evinde, 19 Ağustos’ta bir gecelik konaklama yapılabilecek. Hollwood yıldızlarının kiraya çıkardığı, en fazla dört kişinin konaklayabileceği evde iki yatak odası ve bir banyo bulunuyor.

blank

Çift, sahil evini ‘Santa Ynez dağlarının manzarası eşliğinde dinlenmek için mükemmel’ olarak tanımlıyor.

BAZI OLANAKLAR BULUNMUYOR

Evde wifi, güvenlik kameraları, havlu, sabun ve tuvalet kağıdı gibi birçok temel ihtiyaç bulunurken; çamaşır makinesi, klima, saç kurutma makinesi veya şampuan gibi diğer bazı olanaklar bulunmuyor.

blank

MUHTEŞEM MANZARA

İkilinin ilanında, konukların sahil evindeyken ‘yakındaki patikalarda yürüyüş yapabilecekleri ve muhteşem panoramik manzaraları izleyebilecekleri, sahilde bir fincan kahvenin ve sahil şeridinden sadece birkaç adım ötedeki yerel atıştırmalıkların ve dükkanların tadını çıkarabilecekleri’ yazıyor.

blank
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.