DOLAR 32,4442
EURO 34,8002
ALTIN 2445,672
BIST 9940,89
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Meriç Keskin ve sevgilisi Kemal Varhan denizde aşka geldi

Erkek arkadaşı Kemal Varhan ile olan komik videolarıyla takipçilerine neşeli zamanlar geçirten sosyal medya dijital içerik üreticisi Meriç Keskin, bu kez aşka geldi. Çeşme’de bir plajda görüntülenen çift romantik görüntüler sergiledi.

Meriç Keskin ve sevgilisi Kemal Varhan denizde aşka geldi
10.08.2023 12:48
A+
A-

Sosyal medyanın en çok takip ettiği kişilerden biri olan Şeyma Subaşı, geçtiğimiz günlerde abonelik sistemine geçtiğini duyurmuştu. Subaşı, 66.99 TL ile başlattığı abonelik ücretini 200 bin kişinin almasından sonra 134.99 TL’ye çıkarmıştı.

ŞEYMA’DAN ENGEL YEDİ

Sosyal medyada 738 bin takipçisi olan fenomen isim Meriç Keskin de Şeyma Subaşı’nın aboneliğini alan kişiler arasındaydı. Bekarlığa veda partisinden anlarını özel bölümden paylaşan Subaşı’nın görüntülerini kendi hesabında tiye alarak yayınlayan Meriç Keskin, engel yemişti.

blank

“RESMEN DOLANDIRILDIM”

Meriç Keskin daha sonra şu ifadeleri kullanmıştı:

Şeyma’ya 69 lira verdik üye olduk. Beni engellemiş. Resmen dolandırıldım. Paramı geri ver Şeyma.

blank

DENİZDE BİRBİRLERİNE SARILDILAR

Bir süredir Çeşme’de olan Meriç Keskin, sevgilisiyle gittiği The Beach of Momo’da romantik görüntüler sergiledi.

blank

DÜŞMAN ÇATLATTILAR

Sosyal medyada eğlenceli paylaşımlara imza atan ve pek çok ünlü ismin de yakından takip ettiği Meriç Keskin, kendisi gibi esprili yapıya sahip olan Kemal Varhan ile denizin içinde birbirlerine sarılarak adeta düşman çatlattı.?

blank
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.