DOLAR 32,4859
EURO 34,953
ALTIN 2435,22
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Mehmet Ali Erbil: Sürekli algı yapılıyor! Diken üstündeyim

Klibinde rol aldığı sosyal medya fenomeni Ece Ronay Bilir’i ‘taciz’ ve ‘tehdit’ ettiği iddiasıyla yargılanıp, adli para ve 4 ay 15 gün hapis cezasına çarptırılan Mehmet Ali Erbil, geçtiğimiz günlerde konuk olduğu programda yaptığı açıklamalar nedeniyle eleştiri oklarının hedefinde yer almıştı. Ünlü şovmen, “Böyle malzeme çıkıyor diye vur abalıya” diyerek isyan etti.

Mehmet Ali Erbil: Sürekli algı yapılıyor! Diken üstündeyim
16.08.2023 09:51
A+
A-

Mehmet Ali Erbil, önceki gün Etiler’de bir mekanda görüntülendi. Katıldığı bir programda “Allah’ıma şükür. Cinsel anlamda sağlıklı bir erkeğim. Andropoza girmedim, benim cinselliğim devam ediyor” açıklamasını yapan Erbil, tepki çeken sözlerine açıklık getirdi.

“SADECE ANDROPOZA GİRMEDİĞİMİ SÖYLEDİM”

Sürekli üstümde bir algı yapılıyor ve dediklerim yalnış anlaşılıyor. Diken üstündeyim bildiğin. Benim söylediğim sadece andropoza girmediğimdi affedersiniz. Hatta sonra dediler ki; ’20 yaşındaki kadınla beraber olabilirim’. Tabii ki öyle bir şey söylemedim. Mehmet Ali Erbil’den böyle malzeme çıkıyor diye vur abalıya durumu var.

blank

“SANATÇILARIN YAŞARKEN DEĞERİNİ BİLMEMİZ LAZIM”

Yeni bir projeye başlayacağını belirten şovmen, “Biyografi filmleriyle ilgili mizah yapan bir proje olacak. Genelde ölmüş birinin biyografisi çekiliyor, ‘ölmeye yakın birini bulduk, hemen biyografisini yapalım’ durumu oluyor. Yaşarken değerini bilmemiz lazım sanatçıların” dedi.

“TATİL ZEHİR OLDU”

Yaz tatilinde Çeşme’de olduğunu dile getiren Erbil, “Tatil zehir oldu, emekli ikramiyemi bırakıp geldim” sözleriyle, tatil bölgelerindeki yüksek fiyatlardan dert yandı.

blank

66 yaşındaki oyuncu, “Hayatınız film olsa sizi kimin oynamasını istersiniz?” sorusuna ise “Bülent Ersoy” şeklinde esprili bir yanıt verdi.

“GEREKEN CEVABI HÜKÜMETİMİZ VERDİ”

ABD merkezli dijital yayın platformu Disney Plus’un, ‘Atatürk’ dizisini yayınlamama kararıyla ilgili düşünceleri sorulan Mehmet Ali Erbil, “Disney bu konuda aciz kaldı. Bu ülke kolay kazanılmadı, ne şehitler verdik, kim oluyor onlar! Gereken cevabı Türk ulusu ve hükümetimiz vermiştir” ifadelerini kullandı.

blank
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.