DOLAR 32,4739
EURO 34,9302
ALTIN 2435,937
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Masterchef’te Mehmef Şef çılgına döndü! ‘Kurallara uyacaksınız’

Masterchef’in ekrana gelen son bölümünde ilk takım oyunu oynandı. Esnaf lokantası yemeklerini yapan yarışmacılar kıyasıya mücadele etti. Masterchef’te Mehmet Şef, tadım sırasında adeta deliye döndü. İşte detaylar…

Masterchef’te Mehmef Şef çılgına döndü! ‘Kurallara uyacaksınız’
15.08.2023 22:21
A+
A-

Masterchef’te kırmızı ve mavi takımların belli olmasının ardından takım oyununa geçildi. Takım kaptanları; içli pilav, patlıcan musakka, etli kuru fasulye, talaş böreği, izmir köfte, yaz türlüsü, elbasan tava, kelle paça çorbası ve kuzu kapama yemekleri için yarışmacılara görev verdi.

Kıvanç tadım yapmayı tercih ederken Azize, tadım için Alican’ı seçti. Bu durum şeflerin de dikkatini çekti. Alican ise yaptığı açıklamada bu durumdan memnun olmadığını dile getirdi. Gamze’nin yaptığı yemek değerlendirmeye alınmadı. Nedeni ise Alican’ın dışında Sergen’in de böreğin tadına bakması.

“KURALLARA UYACAKSINIZ”

Bu duruma sinirlenen Mehmef Şef, “Dinleyin burayı! Ondan sonra bizim dediklerimizi dinlemeyip arka arkaya sorular soruyorsunuz. Eğer sizin kaptanınız Alican, ürünleri tatmak istiyorsa niye yemek aldı o zaman? Biz sadece senin tatmana ve yardım etmene izin verdik. Burada kurallara uyacaksınız, ya da cezalara uyacaksınız.” dedi. 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.