DOLAR 32,5744
EURO 34,9896
ALTIN 2431,461
BIST 9755,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Masterchef’te gerilim tırmandı! Sergen stüdyoyu terk etti

Masterchef’in ekrana gelen son bölümünde yarışmacılar ödül oyunu için mücadele etti. Haftayı 3-0’lık galibiyetle kapatan kırmızı takımda keyifler yerindeyken mavi takımda gerilim yaşandı. Dünkü eleme adaylarının tartışması devam ederken Sergen stüdyoyu terk etti.

Masterchef’te gerilim tırmandı! Sergen stüdyoyu terk etti
18.08.2023 22:51
A+
A-

Masterchef’te hafta boyunca takım oyunlarının oynanmasının ardından yarışmacılar ekrana gelen son bölümde ödül oyunu için mücadele etti. İki takım 11 çeşit yaparak ödül kazanmak için yarıştılar. Fakat yarışma başlamadan önce mavi takım ve kırmızı takım arasında gerilim yaşandı.

Dün mavi takımın oylamasında beraberlik çıkmış eleme adayını belirlemek kaptan Azize’ye kalmıştı. Azize ise eleme adayı olarak Rıfat ve Dilara arasında seçim yapmış ve Rıfat’ın ismini vermişti. Kırmızı takım ve mavi takım arasında eleme adayları kim olmalı tartışması devam ederken Azize yaptığı açıklamada, “Sizin yaptığını normal değildi” dedi. Dilara kendisine ‘kötü insan’ denmesinden dolayı gözyaşlarını tutamadı ve herkesi bireysel oyuna davet etti.

Kırmızı takım kaptanı olan ve bu hafta yarışmaya gelen Kıvanç, “Dilara kendi siteminde haklı olabilir, takım içerisinde nasıl çalıştığını bilemeyiz. Koca bir takımı zan altında bırakıyorsun. Ama sana kimse ‘kötü bir insan’ diyemez burada” açıklamasında bulundu.

Daha sonra söze Sergen girdi. Kıvanç’a “Sen sus” demesinin ardından gerilim tırmandı. Kıvanç ise Sergen’in üslubuna dikkat çekti. Sergen sözlerinin devamında şu ifadeleri kullandı: Yarışma başladığından beri arkada dönen muhabbet, bunlar torpilli. Kulağıma hepsi geliyor. Ben yemek yapıyorum.

blank

STÜDYOYU TERK ETTİ

Sergen yaşanan gerilimin ardından stüdyoyu terk etti. Daha sonra Kıvanç ve Tahsin arasında tartışma çıktı. Ödül oyununun kazananı kırmızı takım oldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.