DOLAR 32,5517
EURO 34,8796
ALTIN 2429,767
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Masterchef’te eleme adayları belli oldu! ‘Ben yemem’

Masterchef yeni haftada tüm heyecanıyla devam ediyor. Ekrana gelen son bölümde haftanın ilk dokunulmazlık oyunu oynandı. Kaybeden takım bireysel dokunulmazlık oyununa çıktı. Tabakta unutulan pul nedeniyle Mehmef Şef yemeği yemedi.

Masterchef’te eleme adayları belli oldu! ‘Ben yemem’
23.08.2023 01:09
A+
A-

Masterchef’in ekrana gelen son bölümünde haftanın ilk dokunulmazlık oyunu oynandı. Tahsin ve Sergen’in takım kaptanları olduğu Masterchef’te dokunulmazlık oyununu kazanan takım belli oldu. Yarışmacılar, dokunulmazlık oyununu kazanmak için Osmanlı mutfağından 7 yemeği yaptı. Kazanan takım isim kırmızı oldu. Mavi takım daha sonra bireysel dokunulmazlık için mücadele etti.

blank

KAYISI VERİLDİ

Yarışmacılar, kayısı ürününden yaratıcı tabaklar yapmak için mücadele etti. Yarışmacılara yaratıcı tabak yapmakları için 45 dakika verildi. Yarışmacılar yemeklerini yaptıktan sonra şeflere sundu. Tek tek yemeklerini sunan yarışmacılarda sıra Azize’ye geldi. Azize’nin tabağında ise şefler beklenmedik bir sürprizle karşılaştı.

blank

TABAĞINDA PUL ÇIKTI

Danilo Şef, Azize’nin tabağında pul buldu. Şeflerin ve Azize’nin şoke olduğu tabak sonrası Mehmef Şef, “Ben yemem” diyerek tepki gösterdi.

DOKUNULMAZLIĞI KAZANDI

Mavi takımda dokunulmazlığı kazanan isim Dilara oldu. Dilara ilk eleme adayı olarak Tolga’nın ismini verdi. Bir diğer eleme adayı ise Gamze oldu. Gamze, “Yaptığım yemek seçmedi, normal. Potada kendimi kurtarmaya çalışacağım” dedi.

 

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.