DOLAR 32,5826
EURO 34,9991
ALTIN 2429,412
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Masterchef All Star’a veda eden isim! Birinci etapta yaptığı hata damga vurdu

Masterchef’in ekrana gelen son bölümünde eleme heyecanı yaşandı. All Star’a veda eden isim belli oldu. Birinci etapta Alican’ın yaptığı hata damga vurdu. İşte eleme gecesi Masterchef’te yaşananlar…

Masterchef All Star’a veda eden isim! Birinci etapta yaptığı hata damga vurdu
21.08.2023 00:51
A+
A-

Masterchef All Star’a bir isim daha veda etti. Kırmızı ve mavi takımın kıyasıya mücadele ettiği yarışmada tek tek eleme adayları belli olmuştu. Geçtiğimiz hafta yarışmaya katılan ve kırmızı takımın kaptanı olan Kıvanç büyük başarı elde etmişti. Kırmızı takımın kazanmasının ardından mavi takım tek tek eleme adayları çıkardı. Mavi takımdan eleme adayları şöyle sıralandı; Alican, Rıfat, Sefa, Esra, Azize ve Sergen. Dün yarışmacıların kendi arasında oynadığı dokunulmazlıkta ise eleme adayı Ayaz olmuştu.

blank

İKİ ETAPLI ELEME OYUNU

Eleme adayları Masterchef’e devam edebilmek için stüdyoya geldi. Haftanın en çok konuşulan isimlerinden biri olan Alican yaptığı açıklamada, “Öncelikle için çok rahat burada olduğum için. Çünkü bunu hak ettim, özeleştirim bu olacak. Burası bir yarışma en ufak bir hatada elenebilirsiniz. Bu haftanın performansı bende çok kötüydü. Şu anda buradayım en iyisini yapmaya çalışacağım” dedi. Sergen ise “Şefim hak ettim bence kaybettim potaya geldim. Hepsini rakip olarak görüyorum.” açıklamasında bulundu.

YARATICI TABAKLARA GEÇİLDİ

Açıklamaların ardından yarışmacılara yaratıcı tabak çıkaracakları ürün verildi. O ürün şeftali oldu. Yarışmacılar ilk turdan çıkmak için kıyasıya mücadele etti.

blank

HATA DAMGA VURDU

Danilo şef yaptığı açıklamada, “Aranızda bir kişi maalesef büyük bir hata yaptı. O kişi maalesef eleme gecesinde yapmaması gereken hata yaptı. Evet Alican maalesef o kişi sensin. Sıfır saydıktan sonra hatta sıfır deyince senin tabakta tezgah üstünde değil senin tabak ocakta.” dedi. Oyunun birincisi Sergen olurken ikinci tura kalmadan yeni haftaya devam eden yarışmacılar şöyle oldu: Azize ve Esra.

SOMER ŞEFİN TABAĞINI YAPTILAR

Son dörde kalan; Alican, Rıfat, Sefa ve Ayaz Somer şefin tabağını yaptı. Yarışmadan ilk çıkan isim Alican oldu. Yarışmaya devam eden diğer ismin Sefa olduğu açıklandı.

blank

YARIŞMAYA VEDA ETTİ

Yarışmaya veda eden isim Rıfat oldu. Rıfat yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: Sizi çok seviyorum. Ben buraya çok büyük keyifle geldim. İnanılmaz bir ekip vardı. Ben buradan çok mutlu ayrılıyorum. Hüzünlü olmamın tek sebebi benden beklentisi olan insanlar vardı.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.