DOLAR 32,4025
EURO 34,8064
ALTIN 2402,423
BIST 10208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Lyme hastalığı ile mücadele eden Bella Hadid mesleğine geri döndü!

Günümüzde podyumların en çok aranan modellerinden biri olan olan Bella Hadid’, Lyme hastalığı ile mücadele ediyordu. Uzun süredir sosyal medyadan uzak olan Hadid, tedavi sürecini takipçileriyle paylamıştı. Bella Hadid, sürecin ardından modelliğe geri döndü.

Lyme hastalığı ile mücadele eden Bella Hadid mesleğine geri döndü!
18.08.2023 10:36
A+
A-

Podyumların en çok aranan modellerinden biri olan olan Bella Hadid, bir süredir mesleğine ara vermişti, ünlü modelin Lyme hastalığı için tedavi gördüğü ortaya çıkmıştı.

“ANNEME MİNNETTARIM”

“Acı çeken küçük ben, kendinden vazgeçmediğim için yetişkin benle gurur duyardı” diyen güzel model şunları söylemişti:

Tüm tıbbi kayıtlarımı tuttuğu, yanımda olduğu, yanımdan hiç ayrılmadığı, koruduğu, desteklediği ama en önemlisi tüm bunlar boyunca bana inandığı için anneme minnettarım. Bu durumda yaşamak, kendimi, ailemi ve beni destekleyen insanları gururlandırmaya çalışırken zamanla ve çalıştıkça daha da kötüleşmek, beni gerçekten açıklayamayacağım şekilde etkiledi. Etrafımdaki en büyük nimetler, imtiyazlar, fırsatlar, sevgiyle bu kadar üzgün ve hasta olmak muhtemelen şimdiye kadarki en kafa karıştırıcı şeydi.

blank

KAMERA KARŞISINA GEÇTİ

Tüm bunların ardından Bella Hadid, 5 ay sonra işine geri döndü. Lüks markaların kampanyalarında sık sık yer alan, moda haftaları’nın en çok defileye çıkan modellerinin başında gelen Bella Hadid bir marka için kamera karşısına geçti.

blank

Bella Hadid’in zayıflığı ve kemiklerinin belirgin olması da gözlerden kaçmadı.

blank
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.