DOLAR 32,5895
EURO 34,807
ALTIN 2420,686
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Kontrolü aksatmıyor

Miranda Kerr, herhangi bir rahatsızlık anında erken teşhisin mümkün olabilmesi için kontrollerini aksatmadığını belirtti.

Kontrolü aksatmıyor
24.01.2023 07:39
A+
A-

Miranda Kerr, hafta sonunda sağlık taramasından geçti. Erken tespiti geliştirmek, hastalığı önlemek ve sağlık hakkında bilgili kararlar almak için düzenli olarak kontrollerini yaptırdığını belirten Avustralyalı güzel, “Sağlık zenginliktir. Tam vücut taraması yaptık ve beynimden karaciğerime kadar her şeyin sağlıklı olduğunu teyit ettik. Gönül rahatlığıyla ayrıldım” dedi. Kontrollerden bir kare yayınlayan Kerr, takipçilerine şöyle seslendi: “Bu fotoğraf, yıllık randevularınızı planlamak ve vücudunuza iyi bakmak için hatırlatmanız olsun.”

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.