DOLAR 32,4799
EURO 34,6942
ALTIN 2403,941
BIST 10045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Kim Kardashian, Harvard’a konuşmacı olarak geldi! Eleştirilerin ardı arkası kesilmedi

Son dönemde rapçi Kanye West ile evliliğini sonlandırmasıyla adından söz ettiren Kim Kardashian; Prenses Diana’nın kolyesini satın almasıyla da manşetlerde yer bulmuştu. ABD’li magazin yıldızı, son olarak Harvard İşletme Okulu’nun düzenlediği bir seminere konuk konuşmacı olarak katıldı. Seminerde iç çamaşırı markasıyla ilgili konuşan Kardashian, sosyal medyada ağır eleştirilere maruz kaldı.

Kim Kardashian, Harvard’a konuşmacı olarak geldi! Eleştirilerin ardı arkası kesilmedi
22.01.2023 08:06
A+
A-

Kim Kardashian, sekiz yıl kaldığı Kanye West’ten 2 Mart’ta resmen boşanmıştı. Mahkeme belgelerinden 42 yaşındaki reality şov yıldızı ve 45 yaşındaki rapçinin, dört çocukların velayetini paylaşacakları öğrenilmişti. Anlaşmaya göre; Kanye’nin, eski eşine ayda 200 bin dolar (yaklaşık 3 milyon 800 bin TL) nafaka ödemesi gerektiği ortaya çıkmıştı.

Hem Kardashian, hem de West eş desteğinden feragat ettikleri için bu nafakanın sadece çocuklarının giderleri için kullanılacağı da edinilen bilgiler arasındaydı.

blank

DIANA’NIN KOLYESİNİ SATIN ALDI

Kardashian, önceki günlerde ise Prenses Diana’nın kolyesini satın almasıyla gündeme gelmişti. Ünlü magazin sitesi TMZ’nin haberine göre; yıldız isim, Prenses’in haç kolyesini açık artırma yoluyla almıştı. Ünlü müzayede evi Sotheby’de satışa çıkan kolyenin, 197 bin 453 dolara satıldığı belirtilmişti.

Kardashian, daha önce Elizabeth Taylor ve Jackie O. gibi ikonlara ait takıları da satın almıştı.

blank

HARVARD’A KONUK OLARAK GİTTİ

Tüm bunların ardından Kim Kardashian, geçtiğimiz gün Harvard Business School’a konuk olarak gitti ve milyarlarca dolarlık iç giyim markasının başarısı hakkında konuştu. Temsilcisinin The Post’a yaptığı açıklamaya göre; Bostonlu öğrencilerle konuşmaya gelirken bir kamera ekibi de Kardashian’ı takip etti.

Seminere katılanlardan bazılarının Kardashian’ın sadece bir yıl önce 3,2 milyar dolar değer biçilen markası hakkında yaptığı iki saatlik konuşmayı beğendiği bildirilse de, sosyal medya kullanıcıları hem reality şov yıldızını; hem de Kim’i davet ettiği için Harvard’ı eleştirdi.

blank

“AYNI CÜMLEDE GEÇMEMELİ”

Bir Twitter kullanıcısı, “Bu çok komik. Kim Kardashian Harvard’ı heceleyemiyor!” diye yazdı. Bir başkası ise “‘Kardashian’ ve ‘Harvard’ kelimeleri asla aynı cümlede geçmemeli” dedi.

“Kim Kardashian zenginlik içinde doğdu” diyen bir başka kişi, sözlerine; “Oyunculuk ve şarkıcılık kariyerini başlatmak için seks kasetini kullanmaya çalıştı; ikisi de yapamadı. Kim, senaryolu bir reality şovu yürütebilecek kadar zengin; çünkü hem kendisi hem de ailesi utanmaz insanlar! Harvard da artık Kardashianlar kadar bayağı bir yer oldu” şeklinde devam etti.

blank

KONUŞMA TARZIYLA DALGA GEÇTİ

Ünlü ismin kelimeleri yayarak konuşma tarzıyla dalga geçen biri ise “Kim, Harvard’da konuşuyor: ‘Aman tanrım, çocuklar, gerçekten de Harvard’da konuşacağım, aman tanrım, bu çok büyük bir şey.. (o mızmız sesiyle)” diye yazdı.

Kim Kardashian’dan hakkında yapılan bu ağır eleştirilere henüz bir yanıt gelmedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.