DOLAR 32,5645
EURO 34,9821
ALTIN 2416,397
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Kaslarına yorum yağdı! ‘Dünya Kupası’na dokunabilmek için antrenman yapıyor’

Arjantin’in şampiyonluğuyla sona eren 2022 Dünya Kupası’nda son düdük sonrası ‘Salt Bae’ olarak tüm dünyada tanınan ünlü şef Nusret Gökçe’nin sahaya inmesi FIFA’da kriz yaratmıştı. Üzeriden bir sene geçmesine rağmen hâlâ bu olayla konuşulan Gökçe’nin kaslarını gösterdiği paylaşımına yorum yağdı.

Kaslarına yorum yağdı! ‘Dünya Kupası’na dokunabilmek için antrenman yapıyor’
20.08.2023 12:06
A+
A-

Katar’ın ev sahipliğinde düzenlenen 2022 Dünya Kupası’nda Arjantin’in şampiyonluğu sonrası izinsiz bir şekilde sahaya inmesiyle uzun bir süre dünya gündemini meşgul eden, ‘Salt Bae’ olarak tanınan ünlü şef Nusret Gökçe; sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla gündeme geldi.

Instagram’da 52.8 milyon takipçisi bulunan 40 yaşındaki Gökçe, paylaştığı bir videoyla hayranlarına kaslarını gösterdi.

blank

“HEPİNİZ BÖYLE OLACAKSINIZ”

Ümlü isim, kısa sürede 94 bine yakın beğeni alan gönderisine şu mesajı yazdı:

“Hepiniz böyle olacaksınız, sıfır kalori!”

Nusret Gökçe’nin kısa sürede sosyal medyada gündem olan bu gönderisine, 2 binden fazla yorum yapıldı.

blank

İŞTE O YORUMLAR

– Tekrar Dünya Kupası’na dokunabilmek için antrenman yapıyor.
– Patlayacak, az kaldı.
– Herkes sevdiği ve kendisini mutlu eden şeyi yapmalı. Nusret çok şey yapıyor ve yaptığı şeylerde başarılı. Böyle devam…
– Nusret yazık etme vücuduna, sal gitsin!

NE OLMUŞTU?

Dünya Kupası’nda maçı tribünde takip eden ünlü şef, son düdük sonrası sahaya inmiş ve futbolcularla fotoğraf çektirmek için büyük çaba göstermişti. Lionel Messi’yi fotoğraf çektirmek için uzun süre ikna etmeye çalışan Nusret sonunda amacına ulaşmış ve Arjantin’in yıldızını ikna etmişti.

blank

Tüm dünyada gündem olan ve eleştiri toplayan bu hareket sonrası FIFA, Nusret Gökçe’nin Arjantin – Fransa maçının ardından sahaya inip yalnızca Dünya Kupası kazananları ve devlet başkanları gibi ‘çok seçkin bir grup insan’ dokunmasına izin verilen kupayla poz vermesi ve futbolcularla selfie çektirmesi hakkında soruşturma başlatmıştı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.