DOLAR 32,5154
EURO 34,8225
ALTIN 2426,7
BIST 9694,81
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Kanseri yenen Melanie Griffith’in yüzündeki yara izi korkuttu!

Alfred Hitchcock’un yönettiği ‘Kuşlar’ filmiyle hafızalara kazınan Tippi Hedren’in kızı olan Melanie Griffith, 2018 yılında cilt kanseri olduğunu açıklamıştı. üç kez evlenip boşanan; Alexander, Dakota ve Stella adında üç çocuğu bulunan ABD’li aktris, tedavi sonrası hastalığı yenmişti. 65 yaşındaki yıldız, Kaliforniya’da yüzündeki yeni yara iziyle hayranlarını endişelendirdi.

Kanseri yenen Melanie Griffith’in yüzündeki yara izi korkuttu!
18.01.2023 18:36
A+
A-

1988 yapımı ‘Working Girl’ (Çalışan Kız) filmindeki performansıyla Altın Küre kazanan ve Oscar’a aday gösterilen Melanie Griffith, 2018’de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile cilt kanserine yakalandığını duyurmuş, burnundaki yaranın da kanser tedavisinin son aşamasından kaynaklandığını belirtmişti.

“KANSERLİ DOKULAR ALINDI”

Gördüğü tedavi sonrası hastalığı yenmeyi başaran dünyaca ünlü oyuncu, “Yüzümden kanserli dokular alındı ve bunların üzeri kapatıldı. Eğer çok fazla güneşe çok maruz kalıyorsanız dikkat edin ve mutlaka doktora gidin” ifadelerini kullanmıştı.

blank

YENİ YARA İZİ!

Son olarak Kaliforniya’da otomobil kullanırken görüntülenen Melanie Griffith, hayranlarını korkuttu. Saçlarını açık bırakıp, güneş gözlüğü takan oyuncu, yüzündeki yara iziyle dikkat çekti.

blank

Bir ameliyattan kalan dikiş izine benzeyen yara sonrası oyuncunun ne tür bir operasyon geçirdiği merak konusu oldu. Hayranları cilt kanserinin nüksetmiş olabileceğinden endişe duyarken, Griffith’ten konuyla ilgili olarak henüz bir açıklama gelmedi.

blank

YÜZÜNÜ ASLAN PARÇALADI!

Melanie Griffith, 1981 yapımı ‘Roar’ filmini çekerken bir aslanın saldırısına uğramıştı. Yüzüne 100’den fazla dikiş atılan oyuncu, ilerleyen yıllarda sayısız rekonstrüktif ameliyatı geçirmek zorunda kalmıştı. Griffith, “Çoğu insan bana berbat göründüğümü söylüyor. Aldığım tweet’ler gerçekten kötü. Bir noktadan sonra bu düşüncesizce davranışları görmezden gelmeyi ve hayatıma devam etmeyi öğrendim” demişti.

blank
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.