DOLAR 32,4158
EURO 34,8227
ALTIN 2398,927
BIST 10208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Kadınlarla ilgili sözleri tepki çekmişti! Defne Samyeli’ye ‘Serdar Ortaç’ sorusu

Her söylediği olay olan ünlü şarkıcı Serdar Ortaç’ın son olarak eski eşiyle ilgili açıklamalarıyla tepki çekmişti. Ortaç, eve haciz gönderen eski eşi için “Tüm ipleri eline verdim” açıklamasında bulunmuştu. Önceki gün Cihangir’de görüntülenen Defne Samyeli’ye Serdar Ortaç’ın sözleri soruldu.

Kadınlarla ilgili sözleri tepki çekmişti! Defne Samyeli’ye ‘Serdar Ortaç’ sorusu
18.08.2023 08:15
A+
A-

53 yaşındaki Serdar Ortaç, geçtiğimiz günlerde olaylı bir şekilde ayrıldığı eski eşi Chloe Loughnan’ı da hedef almıştı.

“ESKİ KARIMA TÜM İPLERİ VERDİM”

“Eşitlik diye diye başımıza çıktınız. İpleri bu kadar vermeyin kadınlara; ayıp, yazık lan erkeklere” diyen Ortaç, şöyle devam etti:

Ben verdim eski karıma tüm ipleri, ne oldu? Ağzıma s..tı! İki tane göğsü var diye, o kadar.

blank

“ACİZ ERKEKLER!”

Hızını alamayıp erkekler hakkında da yorum yapan şarkıcı, “Erkeklerin ağzına s..tınız! Aciz erkekler, eli nefsinde herifler; yazıklar olsun size! Bu kadınları bu hale siz getirdiniz. Siz erkeksiniz oğlum evreni yaratan sizsiniz” diye konuşmuştu.

blank

MUHABİRLERİN SORULARINI YANITLADI

 Defne Samyeli, önceki akşam Cihangir’de görüntülendi. Yurt dışına gidecek olan arkadaşını uğurlayan Samyeli, muhabirlerin sorularını yanıtladı.

blank

“BAŞKASININ AÇIKLAMASINI CEVAPLAMAM”

Kendisi hakkında yapılan yorumlara açıklama yaptığını belirten Samyeli, Serdar Ortaç’ın kadınlar hakkındaki düşünceleri hakkında ise “Serdar Ortaç’ın açıklamasını bilmiyorum. Ben sadece benim ile ilgili konularda açıklama yaparım. Başkasının açıklamasını cevaplamam” yanıtını verdi.

blank

“NEREDEN AYRILMIŞIM?”

Çağrı Telkıvıran’dan ayrıldığı dedikodularına ise “Nereden ayrılmışım? Yapmayın bunu ne olursunuz.” diyerek uzaklaştı. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.