DOLAR 32,5172
EURO 34,7993
ALTIN 2421,345
BIST 9709,7
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Kadın hayranı müstehcen fotoğraflar göndermiş! ‘Bana attığı şeyler çılgıncaydı’

Rol aldığı ‘Magic Mike’ filmiyle geniş bir hayran kitlesi elde eden Hollywood yıldızı Channing Tatum, bir dergiye verdiği röportajda Jenna Dewan ile ayrılığı ve şimdiki sevgilisi Zoe Kravitz hakkında konuştu. Dergi için bir yalan makinesi testine de giren ünlü isim, sosyal medyada takip ettiği en ‘tuhaf’ kişinin kim olduğu sorulduğunda dikkat çeken bir cevap verdi. Arkadaşlarının takip ettiği yaşlı bir kadın hayranının kendisine müstehcen fotoğraflar attığını paylaşan aktör, yaşadıklarını anlattı.

Kadın hayranı müstehcen fotoğraflar göndermiş! ‘Bana attığı şeyler çılgıncaydı’
18.01.2023 18:49
A+
A-

‘Magic Mike’ (Striptiz Kulübü), ‘The Lost City’ (Kayıp Şehir) ve ‘Dear John’ (Sevgili John) gibi filmlerde rol alan ABD’li yıldız Channing Tatum, eski eşi Jenna Dewan ile 2006 yılında ‘Step Up’ (Sokak Dansı: Benimle dans et) filminin setinde tanışmış ve ikili Temmuz 2009’da evlenmişti. Çiftin dört yıl sonra ise bir kızları olmuştu.

Geçtiğimiz gün Vanity Fair’a yeni bir röportaj veren Channing, 2019’da boşandığı eşiyle farklılıklarını anladıktan sonra nasıl giderek birbirlerinden uzaklaştıklarını anlattı.

blank

“EBEVEYN OLDUĞUNUZDA ANLIYORSUNUZ”

“İkimiz de birbirimizden uzaklaştığımızı bilmemize rağmen evliliğimiz için çok uzun süre mücadele ettik” diyen ünlü isim, sözlerine şöyle devam etti:

Sanırım gençken kendimize bir hikaye anlatmıştık ve hayat bize ne kadar bariz bir şekilde farklı olduğumuzu söylese de bu hikayeye devam ettik. Ama ebeveyn olduğunuzda ikiniz arasındaki farklılıkları gerçekten anlıyorsunuz. Çünkü hayat size gün boyu nasıl farklı anne-babalık yaptığınızı, dünyaya nasıl farklı baktığınızı, dünyayı nasıl farklı yaşadığınızı gösteriyor.

blank

“DEHŞET VERİCİYDİ”

Ayrılıklarını da anlatan Channing, “Başlangıçta çok korkutucu ve dehşet vericiydi. Sahip olduğunuz tüm plan kelimenin tam anlamıyla kuma dönüşüyor ve parmaklarınızın arasından kayıp gidiyor. Siz de ‘Kahretsin. Şimdi ne olacak?’ diyorsunuz” şeklinde konuştu. Ancak konuya pozitif yaklaşan ünlü isim, “Bu muhtemelen tam da ihtiyacım olan şeydi” diye ekledi.

“İLİŞKİLER BENİM İÇİN ZOR”

2021’den beri ise aktris Zoe Kravitz ile aşk yaşayan Tatum, “Bir daha evlenip evlenmeyeceğimi bilmiyorum” diyerek, bu konu hakkında kararsız olduğunu belirtti ve şöyle devam etti:

İlişkiler benim için zor. İş hayatında hiçbir şeyin yok olmasından korkmuyorum. Ama iş sevdiğim insanlara gelince, gerçekten çok zorlanıyorum. Çok fazla çabalıyorum, anlıyor musunuz?

blank

YALAN DEDEKTÖRÜ TESTİNE GİRDİ

Channing Tatum, yaşlı bir kadın hayranının müstehcen fotoğraf bombardımanına tutulduğunu da açıkladı. 42 yaşındaki yıldız, arkadaşlarının ünlü ismin resmi Instagram hesabından bir kadını şaka amaçlı takip etmesinin ardından yaşananlar yüzünden; hayranını engellemek zorunda kaldığını paylaştı.

“ONU ENGELLEDİM”

DailyMail’de yer alan habere göre; Vanity Fair için bir yalan dedektörü testine girmeyi kabul eden ünlü isim, takip ettiği en tuhaf kişinin kim olduğu sorulduğunda bu olayı anlattı ve şu ifadeleri kullandı:

Eskiden telefonumu arkadaşlarıma bırakıp, kafalarına göre birilerini takip etmelerine izin verirdim. Yaşlı bir kadını takip etmişlerdi ve sonunda onu engellemek zorunda kaldım. Bana gönderdiği şeyler çılgıncaydı, vahşiceydi. Tahmin edebileceğiniz gibi çok müstehcen fotoğraflar atmıştı, bu yüzden ‘Onu engellemeliyim’ dedim.

blank

İKONİK ROLÜ ÜSTLENMEYİ DÜŞÜNÜYOR

Ünlü isim, ayrıca ‘Ghost’ filminin (Hayalet) yeniden uyarlamasında Patrick Swayze’in ikonik karakteri Sam Wheat olarak rol almayı planladığını da açıklayarak; yapım şirketi Free Association’ın 1990 tarihli klasiğin haklarına sahip olduğunu doğruladı.

blank

Aktör, “Aslında haklara sahibiz. Evet, ‘Ghost’un hakları bizde! Ama farklı bir şey yapacağız. Bence biraz değişmesi gereken şeyler dedi ve orijinal filmin, döneminin diğer birçok filmi gibi ‘bazı sorunlu stereotipler içerdiğini’ söyledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.