DOLAR 32,568
EURO 34,8574
ALTIN 2435,949
BIST 9716,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Jeremmy Renner taburcu oldu! İşte acil durum aramasının detayları

‘Ölümcül Tuzak’ ve ‘Hırsızlar Şehri’ filmleriyle iki kez Akademi Ödülleri’nde Oscar’a aday gösterilen ABD’li oyuncu Jeremy Renner, geçtiğimiz haftalarda korkunç bir kaza geçirmişti. Yedi tonluk kar küreme aracı aktörü ezmiş ve neredeyse hayatını kaybetmesine yol açmıştı. İki kez ameliyat olan Renner, hastaneden taburcu edildiğini paylaştı. Ünlü ismi bulan komşusunun 911 operatörüyle konuşmasının detayları ise ortaya çıktı.

Jeremmy Renner taburcu oldu! İşte acil durum aramasının detayları
19.01.2023 15:36
A+
A-

Marvel Sinematik Evreni’nin ‘Hawkeye’ı Jeremy Renner, Ocak ayının ilk günlerinde kar kürerken bir kaza geçirmiş ve hastaneye kaldırılmıştı. ‘Görevimiz Tehlike’ serisinde ‘William Brandt’i, Marvel Sinematik Evreni’nin ‘Hawkeye’ı canlandıran Renner’ın sözcüsü konuyla alakalı ‘The Hollywood Reporter’a konuşarak, şu ifadeleri kullanmıştı:

Kar kürerken hava durumuna bağlı bir kaza geçiren Jeremy’nin aldığı yaralar sebebiyle durumunun kritik ancak mevcut olarak stabil olduğunu doğrulayabiliriz.

blank

RENNER’IN SAĞLIK DURUMU

52 yaşındaki Jeremy Renner’ın kapsamlı bir iyileşme sürecinin bir parçası olarak geçtiğimiz Pazartesi günü erken saatlerde ilk ameliyatını geçirdiği, ancak ünlü ismin ertesi gün bir ameliyata daha girdiği öğrenilmişti. Yıldız, garaj yolunu açmak için kullandığı kar küreme aracının üzerinden geçmesi sonucu künt göğüs travması ve ortopedik yaralanmalar geçirmişti.

TMZ’nin bildirdiğine göre; aracın güvenlik özellikleri arızalanmış ve Renner’ın bacaklarının üzerinden geçmesine neden olarak, oyuncuyu bulunduğu mülkün yaklaşık çeyrek mil (yaklaşık 400 metre) dışına sürüklemişti.

blank

KOMŞUSU YARDIMINA KOŞTU

Hollywood yıldızının bir komşusu, Jeremy’nin yardımına koşmuş ve kanamayı durdurmak için yaralı bacağına turnike uygulamıştı, ancak ünlü isim sabah 9.50’de karlı olay yerinden hava yoluyla çıkarılana kadar ciddi miktarda kan kaybetmişti.

blank

TEKRAR ARACA BİNMEYE ÇALIŞMIŞ

Washoe County Şerifi Darin Balaam, düzenlediği bir basın toplantısında, aktörün karda mahsur kalan bir aile üyesine yardım etmek için yedi tonluk kar küreme aracını kullandığını bildirmişti.

blank

Jeremy, mahsur kalan kişiyle konuşmak için aşağı indiğinde, kar küreme aracının kendi kendine ilerlemeye başladığının görüldüğü; ünlü ismin bunu fark edip tekrar araca binmeye çalıştığı ve o esnada ezildiği açıklanmıştı. Şerif, polisin cinayet teşebbüsünden veya Renner’ın o sırada alkollü olduğundan şüphelenmediğini de sözlerine eklemişti.

blank

TABURCU OLDU

Tüm bunların ardından Jeremy Renner, hastaneden taburcu edildiğini paylaştı. ‘Mayor of Kingstown’ dizisiyle ilgili paylaşım yapan bir Twitter kullanıcısına cevap veren aktör, şu ifadeleri kullandı:

İyileşme sürecinde yaşadığım ‘beyin sisi’ dışında, 201’inci bölümü evde ailemle birlikte izlerken çok heyecanlıydım.

blank

SES KAYDININ DETAYLARI ORTAYA ÇIKTI

Öte yandan Jeremy Renner’ın komşusundan gelen bir 911 aramasınının detayları ortaya çıktı. TMZ’ye yayınlanan ses kaydında; ismi belirtilmeyen komşusu aktörün yaralarını anlatırken, acil durum çağrısının arka planında Renner’ın acı içinde inlemeleri duyuluyor.

blank

Ses kayıtlarında, komşusu Renner’a tekrar tekrar ‘hareketsiz kalmasını’ söylüyor ve acil durum operatörü, “Olay yerinin adresini istiyorum” diyor. Bunun üzerine, “Adresi söyledim zaten” diyen komşu, “Biliyorum, sadece hangi telefon numarasından aradığınızı doğrulamam gerekiyor” cevabını alıyor.

blank

“ACELE EDİN”

Acil durum operatörü, “Birisi kar küreme aracı tarafından ezildi, acele edin!” diyen, ismi paylaşılmayan komşuya; “Tamam, hangi telefondan arıyorsunuz? Bağlantımız kesilirse diye bilmem gerekiyor” şeklinde yanıt veriyor.

blank

Operatör, “Tam olarak neler olduğunu anlatır mısınız?” diye soruyor ve Renner’ı bulan komşusu, “Bilmiyorum, birisi evimin önündeydi ve kar küreme aracı üstünden geçti. Adam ezildi” diyerek yaşananları anlattı. Ünlü ismin kan kaybettiğini söyleyen komşusuna, çağrıyı yanıtlayan kişi; “Neresi kanıyor?” diye soruyor ve “Bilemiyorum, anlayamıyorum. Kaburgaları kırılmış olabilir. Kafasında da bir yara var” yanıtını alıyor.

blank

“BATTANİYELERE SARDIK”

Operatör, “Şu an durumu nasıl?” diye soruyor. Ünlü ismin komşusu ise “Nefes alması çok zayıf, çok fazla acı çekiyor. Bilinci yerinde. Onu battaniyelere sardık. Uyuyacak gibi görünüyor” diyor. Operatör, “Uykuya dalmaya mı başlıyor?” ve “Evet” cevabıyla karşılaşıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.