DOLAR 32,5042
EURO 34,9566
ALTIN 2430,977
BIST 9803,23
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Ivana Sert havalimanında ödediği hesabı paylaşınca gündem oldu

Tarzıyla ön plana çıkan ve paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen ünlü modacı Ivana Sert, İzmir havaalanında iki kahve, su ve limonataya ödediği parayı sosyal medya hesabından paylaşınca gündeme geldi.

Ivana Sert havalimanında ödediği hesabı paylaşınca gündem oldu
18.08.2023 12:39
A+
A-

İzmirli turizmci Sezer Dermenci ile 2021 yılında Maldivler’de evlenen İvana Sert sosyal medyada da oldukça ön planda ve yaptığı paylaşımlarla dikkatleri çekiyor.

547 TL ÖDEDİ!

Ivana Sert İzmir havalimanında ödediği paraya şok oldu. Genellikle çok para harcamadığını söyleyen Ivana Sert, iki kahve, bir su ve limonataya 547 TL ödedi.  Ünlü modacı 547 TL ödediği fişi sosyal medya hesabından yorumsuz olarak paylaştı.

blank

“PAZARDAN GİYİNİYORUM”

Sert, daha önce bir açıklamasında da şunları söylemişti: “Şık olmak ve zengin olmaya gerek yok, ben pazardan giyiniyorum. Alışveriş de yapıyorum, ikinci el markalar da kullanıyorum. Beni tanıyan bilir çok fazla para harcamıyorum.”

blank
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.