DOLAR 32,573
EURO 34,9806
ALTIN 2419,029
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

İrem Derici’den ‘annelik’ cevabı: Hiç uğraşamam, boşa masraf!

Şimdilerde Atakan Işıktutan ile yaşadığı aşkla adından söz ettiren ünlü şarkıcı İrem Derici, son olarak sosyal medya hesabından takipisine verdiği ‘anne olma’ cevabıyla gündeme geldi.

İrem Derici’den ‘annelik’ cevabı: Hiç uğraşamam, boşa masraf!
20.08.2023 14:51
A+
A-

Özel hayatı ile sıkça magazin gündemine gelen İrem Derici (36), geçtiğimiz aylarda gönlünü kendisinden 7 yaş küçük sporcu ve eski Survivor yarışmacısı Atakan Işıktutan’a kaptırmıştı.

Işıktutan ile mutlu birlikteliği tam gaz devam eden Derici, son olarak sosyal medya hesabından bir takipçisine verdiği yanıtla gündeme geldi.

blank

“SENE 2015”

8.8 milyon takipçisi bulunan Instagram sayfasından konserde ‘Aşk Eşittir Biz’ şarkısını söylediği anları paylaşan şarkıcı, gönderisine; “Sene 2015. Uzun süredir söylemiyordum sahnede, çok iyi geldi. Bugüne kadar yorumladığım en naif şarkılardan biri, net” mesajını yazdı.

blank

Ünlü ismin kısa sürede 58 binden fazla beğeni alan paylaşımına yüzlerce yorum yapıldı. Bir takipçisi Derici’ye, “Senden çok güzel anne olur be İrem” yazınca; şarkıcı kayıtsız kalamadı.

“HİÇ UĞRAŞAMAM”

İrem Derici, bu yorum karşısında şu cevabı verdi:

Hiç uğraşamam, boşa masraf.

blank

Derici’nin sosyal medyada gündem olan bu cevabına; “Bakış açınız çok farklı. Valla ben hiç şikayetçi değilim, gayet güzel, tarifsiz bir duygu” ve “Aşırı haklısın” gibi mesajlar yazıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.