DOLAR 32,5894
EURO 34,8099
ALTIN 2420,401
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Hollywood yıldızından ’emeklilik’ itirafı!

Dünyaca ünlü Avustralyalı oyuncu Cate Blanchett (53), geçtiğimiz haftalarda yakın arkadaşı ve meslektaşı Jamie Lee Curtis’le (64) 34’üncü Palm Springs Film Festivali’ne katılmıştı. Curtis tarafından ödül takdim edilen Avustralyalı aktris, sahnede arkadaşı ile etkinliğe gelirken yaşadıklarını anlatarak adından söz ettirmişti. Ünlü isim, son olarak dikkat çeken bir emeklilik itirafında bulundu.

Hollywood yıldızından ’emeklilik’ itirafı!
24.01.2023 09:09
A+
A-

Geçtiğimiz sene mart ayında gerçekleşen ‘Screen Actors Guild Awards’ (SAG – Ekran Oyuncuları Derneği Ödülleri) töreninde ünlü isimler, Los Angeles’taki kırmızı halıda şıklıklarını sergilemişti. Geceye damga vuran kişi ise 53 yaşındaki oyuncu Cate Blanchett olmuştu.

BELİNİN İNCELİĞİ OLAY OLDU

Siyah derin göğüs dekolteli bir elbise giymeyi tercih ettiği görülen Blanchett’in belinin inceliği dikkat çekmişti. Üç çocuk annesi olan ünlü oyuncu, tören öncesi objektif karşısına geçmeyi de ihmal etmemişti. O anları Instagram hesabından yayınlayan Blanchett’in gönderisi, takipçileri tarafından beğeni yağmuruna tutulmuştu.

blank

“ANSİKLOPEDİLERE GİRMELİ!”

Sosyal medya kullanıcıları ünlü isme, “Bu harika bir elbise, sen de çok güzel taşıyorsun” ve “Bu elbise ile Cate, ansiklopedilere girmeli” şeklinde yorumlarda bulunmuştu.

blank

ÖDÜL TÖRENİNDE ANLATTI

Blanchett, geçtiğimiz haftalarda ise Palm Springs Film Festivali’ne katılan konuklara, meslektaşı Jamie Lee Curtis’in etkinliğe arabayla gelmeden önce sütyen ve külotuyla dışarı çıktığını ve töreni neredeyse kaçırmalarına neden olduğunu açıklamıştı. Akademi Ödüllü 53 yaşındaki aktris, 64 yaşındaki Curtis tarafından kendisine takdim edilen Desert Palm Başarı Ödülü’nü kabul konuşması sırasında, izleyicilere bu komik hikayeyi anlatmıştı.

“DEHŞETE DÜŞTÜ!”

Variety’de yer alan habere göre; Blanchett, ödül törenine gitmeden önce Jamie ile uzun bir konuşma yaptıklarını ve Curtis’in, bavulundakiler yüzünden ‘dehşete düştüğünü’ belirtti. Cate Blanchett, sözlerine şöyle devam etti:

Bu gece dönmeden önce pijama giyip giymemem konusunda bir tartışma yaşıyorduk. Bu sırada Jamie, bana ne giymem gerektiğini anlatıyordu ve birden sutyeni ve külotuyla dışarı çıktı! Bu yüzden bu akşamki etkinliği neredeyse kaçırıyorduk.

blank

“AVUSTRALYA’YA GERİ DÖNMEYİ HAYAL EDİYORUM”

Tüm bunların ardından Cate Blanchett, yeni filmi ‘Tár’daki rolünün duygusal ve fiziksel olarak çok yorucu olduğunu ve bunun emekliliği düşünmesine yol açtığını söyledi.

blank

ABD’de yaşayan 53 yaşındaki Avustralyalı aktris, “Son dört yıldır vatan hasreti çekiyorum. Bahçede çömlekçilik yapmak için Avustralya’ya geri dönmeyi hayal ediyorum” itirafıyla şaşırttı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.