DOLAR 32,4802
EURO 34,9229
ALTIN 2435,159
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Hakan Meriçliler’den Bodrum pahalılığına çözüm! Halk plajına gitti

Son olarak ‘Hayalet: 3 Yaşam’ adlı yapımda yer alan ünlü oyuncu Hakan Meriçliler, sevgilisiyle birlikte Bodrum’a tatile gitti. Pahalı plajlara para vermek yerine halk plajına giden Meriçliler ile sevgilisi, denizde aşka geldi.

Hakan Meriçliler’den Bodrum pahalılığına çözüm! Halk plajına gitti
16.08.2023 08:12
A+
A-

Gülse Birsel’in yazdığı ‘Yalan Dünya’da ‘Çagatay Koçtuğ’ karakterine hayat veren ünlü oyuncu Hakan Meriçliler, geçtiğimiz sene TRT 2’de Hülya Koçyiğit’in sunduğu ‘Film Gibi Hayatlar’ programına konuk olmuştu.

Meriçliler, diziye dahil olmadan Gülse Birsel’in çok konuşulacak bir iş yapacağını hissettiğini söyleyerek, şu ifadeleri kullanmıştı:

Çok severek oynadım. Dizi başlamadan önce Gülse Birsel’i gördüm ve ‘Bu kadın bir şey yapacak kesin, hissediyorum’ dedim. Altıncı hissim çok kuvvetlidir. Sonra menajerimi aradım ve ona da söyledim bu hissimi. Gördüm çünkü ondan o enerjiyi aldım. Sonra menajerim ‘Evet Hakan doğru söylüyorsun. Bir sitcom ama cast belli bir rol kalmış’ dedi. Gerçekten yanılmamıştım. Metin geldi, hazırlandım. Karaktere uygun giyindim, hazırlandım. Karakter olarak gittim Gülse ile görüşmeye. Beni görünce ve ben konuşmaya başlayınca ‘tamam’ dedi.

blank

HALK PLAJINI TERCİH ETTİ

55 yaşındaki Meriçliler, son olarak sevgilisiyle çıktığı Bodrum tatilinde pahalı plajlara para vermek yerine; halk plajını tercih etti.

blank

Önceki gün Yalıkavak’taki halk plajına inen oyuncu, sandalyesini de yanında getirdi. Kumsala attığı katlanabilir sandalyesinde oturup güneşlenen oyuncu, yemek ve su ihtiyacı duyduğunda yanı başında bulunan marketin yolunu tuttu.

blank

AŞKA GELDİLER

Şemsiye görevini gören ağaçların gölgesinde oturan Meriçliler, sevgilisiyle denize girip serinlediği sırada aşka geldi.

blank

Deniz içerisinde defalarca öpüşen çift, meraklı bakışlara maruz kaldı. Ünlü ismin sevgilisinin deniz içerisine atılan poşetli ürünleri toplayarak çöpe attığı görüldü.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.